Onsdag 15/7

15 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen gör dig oroad och frustrerad. Det handlar om lösa rykten som tillsammans målar upp en ytters oväntad och ovälkommen bild av två personer som nyligen stött på varandra. Du inser att du kanske inte har så mycket tid som du trodde för att förverkliga dina planer.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att vara målmedveten, något som du kan tycka är svårt så här i sommartider. Du vill gärna vara lite impulsiv, men vissa saker bör du inte ändra på för då kommer du halka efter och få ta itu med det problemet senare. Håll dig till dina ursprungliga planer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir intressant och varierande. Du hinner med mycket mer än du trodde från början tack vare ett par bra råd från en släkting, vän eller kollega. Under dagen får du höra om ett bra sätt att tjäna lite extra pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en viss person som du skulle vilja bjuda ut på en riktig date, men du har ingen aning om hur du ska kunna fråga på ett sätt så att du är garanterad ett ja. Du tror att om hen bara slutar att se dig som en vän så kommer ni två kunna ha chansen på något fint.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en förvirrande och intensiv onsdag som kretsar kring sport eller något annat intresse som du har. Under den här dagen inser du att du missat vissa pusselbitar i en ganska komplicerad relation och att det är de pusselbitarna som kan ge dig många svar.

Jungfru 23/8-22/9

Passa på att vara utomhus så mycket som vädret tillåter. Du hämtar energi från naturen och du kan faktiskt lagra energi inför den kommande vintern som kan bli hård på många olika sätt. Kvällen handlar om nostalgi.

Vågen 23/9-22/10

Du väljer att inte välja idag. Genom att hålla dig neutral så undviker du konflikter med flera olika grupper. Det här är ditt sätt att behålla lugn och ro. Du slipper bli inblandad i gräl som du egentligen inte har med att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska varierande och det tycker du är bra. Du är gärna utomhus i en stadsmiljö om du har den möjligheten. Medan andra personer uppskattar naturen skönhet och fascineras du av storstadens magi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en risk att du grälar med en person som står dig nära idag. Du har ett kort humör och det krävs inte särskilt mycket för att du ska se rött. I grund och botten handlar det om att du är svartsjuk, det kan vara på hen familj, vänner eller en inbillad flirt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen lämnar dig med känslorna utanpå kroppen. Du brukar kunna behålla ditt lugn i nästan alla situationer, men det finns en person som har lyckats rubba dina cirklar genom åren och nu är hen tillbaka i ditt liv. Det här är inget medvetet val som du gör, du kan helt enkelt inte säga nej.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får för dig att du ska förändra något i hemmet men glömmer att kolla av ditt impulsiva beslut med resten av familjen. Ibland kan dina nära känna sig lite överkörda eftersom du inte kontrolerar de beslut som rör hela familjen med alla inblandade innan du bestämmer dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir dramatisk, härlig, jobbig och underbar på samma gång. Du följer dina känslor utan en tanke på konsekvenserna och du dras in i något som du inte har kontroll över. Det är härligt att ge sig hän, samtidigt som du vet att det här bara kan sluta i katastrof på ett eller annat sätt.

Annons