Torsdag 16/7

16 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen funderar du hur du ska få till ett möte mellan två personer som du tror skulle trivas tillsammans men som inte gillar att bli ihop parade. Använd dig av din fantasi och di ådra för det dramatiska.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen vill du få mycket gjort, men det blir inte så enkelt som du hoppats på. Det kommer en massa olika saker emellan och det försenar dina original planer för dagen. Kvällen blir rolig och social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du skyller på en tredje person för att slippa undan något du verkligen inte vill göra idag men sanningen har en ful ovana att krypa fram. Du får helt enkelt berätta för din vän varför du vill slippa undan det här engagemanget.

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du en del saker som du vill hinna med samtidigt som du vill ha utrymme för lite spontana infall. Är du ledig så är du försiktig med att tacka ja till någonting eftersom du känner på dig att du då kommer missa något du verkligen vill göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här torsdagen har du en unik möjlighet att träffa en person som du verkligen vill träffa men som du aldrig ser nu för tiden. Ödet spelar dig i händerna och du kan råka få till en spontan träff sedan är resten upp till dig. Överös hen med din charm.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir lite irriterad på en person som hela tiden kommer med ursäkter när hen lovat något. Du vill inte tro att du bara är en reservplan för den här personen när hen inte har något roligare för sig men just nu börjar det verka så.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen har du möjlighet att göra riktigt bra fynd, särskilt när det kommer till begagnat. Här gäller det att inte ge upp utan att forska noggrant på flera olika ställen. Den där pärlan du sökt efter ett tag gömmer sig bland allt skräp.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att stå fast vid dina planer oavsett vad väder eller ödet vill. Det är viktigt att du inte backar ur bara för att det är lite regn eller för att ditt tilltänkta sällskap har börjat hosta. Det är viktigt av flera olika anledningar att du fullföljer dagens planer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara rätt så slö av dig i din natur när du inte har några måsten och så är fallet just nu. Din familj och din partner kan bli irriterad på din bristande vilja att gör någonting. Du vill helst spendera dagen hemma.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen bjuder på äventyr, utmaningar och hisnande känslor. Dagen börjar lite försiktigt med några planerade aktiviteter, men ett slumpartat möte förändrar allt. Du slungas in i en rad händelser som är för otroliga och för bra för att vara sanna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite försiktig med dina planer just nu. Det känns som om det är för mycket som hänger i luften för att du ska våga chansa. Idag är det en bra dag att skaffa fram ytterligare bakgrundsfakta när det gäller en investering som du planerar att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är irriterad idag men det går över när du stöter på den enda person som kan få dig att helt tappa fattningen. Det är något med hen som både utmanar, förtrollar, irriterar och fascinerar dig på samma gång. Den här gången tänker du inte låta hen komma undan.

Annons