Fredag 17/7

17 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir ganska långtråkig eftersom du tvingas ställa in vissa planer som du gjort för dagen. Du skulle kunna göra upp andra planer, men när allt blir avbokat är det som om luften går ur dig. Du orkar inte tänka om.

Oxen 20/4-20/5

Dagen bjuder på en rad utmaningar, men inga som du inte kan hantera. Du brukar vara ganska driven i dina idéer och så är fallet idag. Det blir en rolig och utmanande fredag som bjuder på en hel del beröm. Kvällen handlar om en resa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill gärna att din vän ska lyssna på vad du har att säga, men hen är just nu för upptagen för att ha tid med dina idéer. Du blir väldigt sårad av din väns bristande intresse och det kan bli upptakten på en konflikt mellan er två.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen försöker du än en gång kontakta en vän men hen har dragit sig undan. Hen har blivit sårad och du vet precis varför. Det handlar om något som du sagt eller gjort. Frågan är om du kommer kunna reda ut den här härvan eller om du är på väg att förlora den här vännen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg på dig själv att du är så mesig när det kommer till en viss person. Det är som om du helt enkelt inte kan vara rak och ärlig mot hen utan hittar på bortförklaringar för att undvika den här personen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en underlig fredag. Den startar bra, du är full av entusiasm och energi men allt eftersom dagen går så uppstår det små hinder på vägen och ditt mod sjunker med varje problem. Under eftermiddagen är det inte bara vädret som klarnar upp utan även ditt humör.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och varierande fredag där du får chansen att testa på fysiskt utmanade saker. Det kan handlar om en sport, en hobby eller något annat som du inte brukar ägna dig åt. Just nu är du pigg på att pröva allt möjligt nytt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ägnar stora delar av den här dagen åt att utforska din närmiljö. Det spelar ingen roll hur många gånger du vandrat runt här, du hittar alltid nya smultronställen. Under eftermiddagen får du riktigt goda nyheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir intressant men kanske lite väl utmanande för din del. Du har länge brottats med ett problem och det är först nu som det presenteras en acceptabel lösning, men då krävs det en hel del från din sida. Klarar du av den typen av prövningar idag?

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen så finns det en hel del du vill göra innan du ger dig av på en kortare utflykt eller resa. Det blir en intressant och utmanande dag och det blir en mysig och social kväll. Under kvällen får du nyheter som rör ett arbete som du ska utföra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar över hur din chef tänker idag. Oavsett om du är ledig eller jobbar så kräver hen din uppmärksamhet i en fråga som egentligen inte du har med att göra. Ibland känns det som din chef behöver någon som håller hen i handen när hen ska fatta vissa beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar tag i en utmaning som du inte klarat av tidigare på grund av en viss rådande situation. Nu har förhållanden förändrats och nu känner du dig redo att våga kasta dig in i ett nytt engagemang. Du har aldrig varit feg för känslomässiga utmaningar.

Annons