Lördag 18/7

18 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du gör fel men du kan inte låta bli. Ibland så är det för frestande att ta vissa genvägar och det gör du idag. Under dagen får du riktigt goda nyheter som du inte väntat dig. Det handlar om att få jobba med en efterlängtad kollega snart igen.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir ganska händelselös men väldigt mysig. Du slappnar av och njuter av lugnet. För dig är det här ett viktigt sätt att hämta krafter och energi på. Under den här dagen får du höra lite roligt skvaller från en kollega.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tvingas du ta itu med en sak som du undvikt som pesten den senaste tiden. Du känner att du faktiskt är på banan och det känns riktigt bra. Kvällen handlar om att ge löften för framtiden. Det kan vara både roligt och lite skrämmande på samma gång.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir inte så rolig som du hoppats på. Många av dina vänner är borta och de som är kvar tycker du är ganska tråkiga. Lägg till att du fått en ganska klängig person på halsen som du inte blir av med trots väldigt grova pikar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra och ganska aktiv lördag som du tillbringar med dina vänner. Just nu umgås du gärna i ett mindre gäng med dina närmaste eftersom det känns mer avslappnat så. Ett minne väcks till liv den här dagen och framkallar starka känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser inget annat val än att ljuga idag och det gör dig irriterad. Det finns en person som varken kan ta ett direkt nej eller en vag ursäkt och då måste du komma med en nödlögn för att slippa undan. Kvällen blir trevlig.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska lugn idag trots att det går vilda rykten som borde oroa dig. En ganska dämpande inverkan på Månen gör att du inte blir så upprörd trots de färgstarka historier du hör. Du tänker att sanningen brukar komma fram förr eller senare.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här lördagen försöker du hinna med ett väldigt omfattande projekt. Det är ganska komiskt att det är du som drar igång det här, för vanligtvis brukar helgen vara helig för dig. Under eftermiddagen får du lite hjälp av en familjemedlem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tyckeratt det är kul att umgås med vänner som du inträffar så ofta och just nu är Venus i en positiv position i förhållande till ditt tecken vilket gör dig väldigt lättsam och charmig. Det blir en bra lördag, men ett litet varningstecken för svartsjuka.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder inte på så mycket variation, men det gör inte dig så mycket. Du tycker det är ganska skönt med ett mer stillsamt tempo där du får tid att dagdrömma lite. Just nu har du mycket romantik i huvudet.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig den, men det blir ändå en bra och intensiv dag där du hinner med många små projekt. Mycket kring den här dagen kretsar kring matlagning och socialt umgänge.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra lördag där du flirtar väldigt mycket med någon på avstånd. Plötsligt har er kontakt blivit intensivare och du kan inte låta bli att leka med elden. Det här är en person som verkligen kryper under skinnet på dig.

Annons