Söndag 19/7

19 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen får du äntligen möjligheten att göra något som du inte har haft chansen till tidigare. Det blir en riktigt rolig dag och en minnesvärd upplevelse. Odet här är det första lilla steget tillbaka till något som börjar likna normalitet.

Oxen 20/4-20/5

Du oroar dig för mycket över en vän eller släkting. Hen har sin väg att gå och hen följer den precis som hen ska. Du måste klara av att släppa taget och lita på att ödet vet vad det gör. I övrigt en mysig och härlig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir lite krävande. Du har tagit på dig att göra ett projekt men du visste inte hur omfattande eller jobbigt det skulle bli. Nu är det lite för sent för att backa så det är bara att bita i det sura äpplet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är arg på dig själv så som du är rätt ofta nu för tiden. Du har stött bort den person som du vill vara nära och det bara för att bevisa för dig själv att du inte bryr dig. Om du inte gör något åt situationen omgående så kommer det ändå vara du som förlorar något viktigt i ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att agera, något som du inte varit så bra på den senaste tiden. På något sätt har du låtit dagarna passera och inte gjort något av dem. Du tar livet lite som det kommer och lever i nuet, men ändå känner du att det är något eller någon som fattas.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska trevlig och actionfylld dag där du hinner med både saker som du tycker är lite läskiga och saker som du tycker är spännande. Det viktiga för dig just nu är att testa dina gränser och att utmana dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Under den här söndagen vill du markera att du är besviken på en vän som du inte tycker har varit schysst den senaste tiden. Det är bra att du säger ifrån, men du måste samtidigt vara tydlig med vad det är som du är så besviken på och vad det är som din vän gjort som är fel.

Skorpionen 23/10-21-11

Du njuter av den här söndagen särskilt om det är bra väder. För dig handlar dagen om att vara utomhus och om att samla välbehövlig energi. Om du är ledig så tar du dagen lite som den kommer om du fortfarande jobbar så samlar du ork inför kommande vecka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan bli lite lätt upprörd idag för att en vän väljer att vara med andra och inte med dig. Det handlar om val helt enkelt och det kan vara så att just idag passar du inte ihop med de personer som din vän vill spendera söndagen med.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen klarnar en ganska dramatisk bild för dig. Du får förklaringar till varför en person uppfört sig som hen har den senaste tiden och du inser att du faktiskt själv bidragit till att hen har dragit sig undan. Det finns fortfarande tid att rädda er vänskap om bara båda två bjuder till.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir lite stressig. Du har flera hålltider att passa och det gör att du känner en press att hålla ett ganska raskt tempo den här dagen. Försök at inte stressa upp dig när din övriga familj inte skyndar sig lika mycket som du gör.

Fiskarna 19/2-20/3

Du mår bra just nu och det är för att du försöker undvika att grubbla för mycket över dina känslor och över framtiden. Tyvärr är det så att känslor har en tendens att komma ikapp en förr eller senare och du kan inte sopa dem under mattan så länge till.

Annons