Måndag 20/7

20 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir rolig eftersom du gör något du älskar tillsammans med person som du tycker om. Dagen går fort och du känner att du verkligen njuter. På kvällen är du trött och fördrar att vara hemma och umgås med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att göra den här måndagen men det är bra eftersom tiden flyger iväg och du har ganska skoj. En intrig bland några vänner eller kollegor börjar intensifieras den här dagen och du ser till att hålla dig neutral och inte blanda dig i.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en rastlöshet och en oro i ditt tecken den här dagen. Det känns som om något är på väg att gå helt fel, men du kan inte sätt fingret på vad det är som inte stämmer. Du bör lyssna på din magkänsla i det här fallet, den har rätt.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen får du möjligheten att ställa till rätt ett stort missförstånd, frågan är bara om du tar din chans eller om du väljer att backa än en gång. Du är väldigt rädd för att bli sårad och det gör att du omedvetet sårar när du försöker bygga en mur av säkerhet omkring dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du möjligheten att göra något fint för en vän. Genom att vara lite extra omtänksam kommer du att vinna många fördelar. Du vet att du inte alltid finns där för hen när hen behöver dig, men idag kan du visa vad det innebär att vara en riktig vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du har gjort ett misstag och frågan är om du kommer att backa och erkänna det eller om du helt enkelt försöker att släta över det och låtsas som ingenting. Du vet vad du borde göra men det som är rätt och det som är lätt är inte alltid samma sak.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara modig fast du inte är det egentligen. Att stå upp och hjälpa någon som är svag kräver inte bara ryggrad utan också en stor portion empati. Du har det sistnämnda men frågan är om du har styrka nog att säga ifrån.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen försöker du hitta en struktur som fungerar för dig. Det kan ta tid att hitta sitt vanlig normala igen efter den här underliga inledningen på året men det är viktigt att du fortsätter försök och att du inser att det nya normala aldrig kommer att bli det samma som det gamla var.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är skönt att bara vara och att inte fundera så mycket. Just nu är du bra på att leva i nuet och att njuta av stunden. Dagen handlar om små, enkla nöjen och om att umgås med de människor som betyder mest för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du fattar en ganska smärtsamt men moget beslut idag. Ibland är det svårt att släppa taget, men om det är det enda rätta för att kunna gå vidare så måste du vara stark nog att kunna säga farväl. Under dagen känner du en lättnad men också en förväntning och en glädje över framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att komma överens med en person som inte har samma etik som du har. Det handlar ofta om att hen tycker att hen har rätt att ta för sig på bekostnad av andra. Under kvällen får du en härlig överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta det lugnt och att återhämta sig. Du behöver få vila både mentalt och fysiskt. Det har varit en stressig period där du varit tvungen att fatta en hel del tunga beslut så njut av den här dagen.

Annons