Tisdag 21/7

21 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar tag i ett projekt som egentligen inte är ditt utan en släktings. Det handlar om att hen är för stolt för att be om hjälp men du ser att hen är i desperat behov av lite vägledning och avlastning. Kvällen blir tidig eftersom du är ganska slut.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen har du ovanligt mycket energi och den omvandlar du till att slutföra en hel del saker som du påbörjat under våren. Du gillar ordning och struktur och idag får du en hel del av den varan. Kvällen blir intressant och informationsrik.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att måla in dig i ett hörn och sedan vet du inte hur du ska ta dig därifrån. Idag så tvingar du sig själv att ha en backup plan ifall att din vanliga plan går åt skogen. Du har insett att det alltid är bra att gardera sig.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här tisdagen passar du på att göra saker som du tycker är kul utan att känna krav eller måsten. Det blir en skön och bekymmersfri vardag där du njuter av livet och vännerna. Kvällen handlar on en konflikt som är på väg att trappas upp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här tisdagen och du tar fler bra initiativ för att försöka reda ut en riktig härva. Det som började så bra de första sommarveckorna har nu urartad till en massa drama och missförstånd. Visst gillar du drama, men det här är lite magstarkt till och med för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen försöker du tänka praktiskt. Du brukar vara väldigt logisk i ditt sätt att resonera, men av någon anledning så funkar inte den delen av hjärnan som den ska idag. Om du nu inte kan använda dig av logik så försök med magkänsla och intuition istället.

Vågen 23/9-22/10

Du får en hel del ros av en vän eller kollega idag och du blir väldigt stolt över det fina berömmet. Du har insett att ibland kan det vara värt att lägga ned den där extra tiden eller det där extra engagemanget bara för att resultatet ska bli lite bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen försöker du slippa undan något som du tycker är tråkigt, men det gör bara att du lyckas dra på dig fler trista uppgifter. Ibland är det bättre att ta tjuren vid hornen än att försöka undvika det som är jobbigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om vänskap, om kärlek och om att bjuda på sig själv och sträcka ut en hand. Du har insett att det har blivit en infekterad konflikt mellan några av dina vänner och att du kan vara den som reder ut det här problemet. Frågan är om du vill ta på dig ansvaret som medlare?

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir inte så som du hoppats. Det händer så mycket omkring dig just nu att du har lite svårt att hänga med. Grupper bildas, och splittras. Par bli osams och tillsammans igen utan att du ens hunnit märka vad som skett. Idag blir du uppdaterad av en vän på den senaste som skett vilket chockerar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ta tag i ett hemmaprojekt som du inte hunnit med i förra veckan. Du tycker det är skönt att jobba med händerna och det är troligen en kontrast till ditt vanliga arbete. Kvällen kretsar kring framtidsdrömmar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du njuter av dagen och passar på att vila upp dig ordentligt. Just nu händer det inte så mycket i ditt liv, men du gillar det stillsamma tempot och kravlösheten. Kvällen bjuder på ett riktigt smaskigt skvaller.

Annons