Onsdag 22/7

22 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du hitta på en ursäkt för att slippa träffa en person som har börjat höra av sig med jämna mellanrum för att få till ett möte. Du ogillar inte den här personen, men samtidigt har du inget intresse av att ni två ska bli vänner.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lugn och skön. Du hinner med mer än du tänkt dig den här dagen och du är nöjd med din insats när kvällen kommer. Glöm inte bort att skämma bort dig själv lite. Du behöver bli ompysslad och pysslar ingen om dig får du göra det själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du saknar en vän som är bortrest. Vanligtvis finns hen alltid i din närhet, men nu har personen ifråga varit borta i flera veckor och det känner du av. Ordspråket att inte sakna kon förrän båset är tomt blir väldigt klart för dig idag.

Kräftan 21/6-22/7

Våga ringa, våga vara sårbar och våga tala om vad du känner. Du vinner inget på din nya tuffa attityd. Visst finns det många som tycker om och beundrar dig och vill vara med dig, men det finns egentligen bara en person som ständigt är i dina tankar och som du hela tiden längtar efter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir sur när en vän antyder att du blivit lite tråkig. Du är hemma på tok för mycket just nu men det beror på att du inte riktigt kan motivera dig att gå ut och träffa människor. Egentligen handlar det om att de personer som du vill umgås med antingen är bortresta eller borta ur din umgängeskrets just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du är arg och besviken på en släkting för att hen inte uppfyllt sitt löfte. Du trodde att du kunde lita på hen, men det visar sig att hen inte kan eller vill ändra på sitt beteende. Visst är det är det svårt att bli sårad, men bättre nu än längre fram.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara utomhus och upptäcka dina omgivningar. Det blir en mysig och innehållsrik dag där du börjar inse att naturen inte så tokig, i alla fall inte så här på sommaren. Kvällen blir underhållande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är snart i mål och det uppskattar du. Du har jobbat hårt och länge för att nå dit du är idag och nu när du äntligen kan se slutet på ett ganska segdraget projekt så är det dags att sätta in den sista lilla gnuttan energi. Det blir en bra och produktiv onsdag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland är du lite trög och så är fallet idag. En vän kommer med en massa hintar men du förstår dem inte förrän det nästan är för sent. Din vän är på väg att bli sur på riktigt när polletten äntligen trillar ned.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen innefattar svek, lögner, försoning och förälskelse. Om du tycker det känns invecklat då ska vi inte ens nämna hur kvällen blir. Du har en mycket intressant kväll och natt att se fram emot. Glöm bara inte bort att lyssna och att försöka vara öppen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar på dig för mycket ansvar just nu. Saker som inte borde ligga på ditt bord hamnar ändå där för att din chef vet att du kommer lösa problemen på bästa sätt. Du borde lära dig att säga nej och att vara lite hårdare mot din chef.

Fiskarna 19/2-20/3

Du dras in i en massa drama idag och du känner att du tycker det är ganska kul med lite action. Det blir både svartsjuka, scener och en hel del bråk. Trots allt som händer så slutar dagen bra och kvällen blir betydligt lugnare.

Annons