Torsdag 23/7

23 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en jobbig inledning på torsdagen. Du inser att du missat något som du borde ha kommit ihåg och nu måste du kompensera för ditt misstag. Kvällen handlar om att reda ut lögner och ta reda på sanningen, ett komplext problem.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen frösöker du ordna det sista viktiga innan helgen. Även om du har saker inplanerade på fredagen så handlar det till stor del om roliga saker snarare än om måsten. Du kommer vara trött på kvällen den här dagen, men du tycker att det är värt dina ansträngningar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är det bra om du funderar igenom vad det är du vill med framtiden. Du kommer snart att komma till en plats i livet då du inte har samma valfrihet som du har nu så passa på att göra det bästa av den här tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner hur en av de viktigaste personerna i dit liv glider längre och längre ifrån dig och du vet inte hur du kan rätta till allt som är fel mellan er. Du har för mycket stolthet. Du borde egentligen bara träffa hen och be om ursäkt för de senaste veckornas uppförande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du njuter i hemlighet av du nu har chansen att komma en person riktigt nära om du bara anstränger dig. Du har medvetet hållit dig borta eftersom hen gör ditt okomplicerade liv väldigt komplext, men nu känner du att du verkligen vill återuppta er kontakt igen. Hen finns ständigt i dina tankar.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en ilska i ditt horoskop som är svår att bli av med. Det handlar om att du hela tiden känner dig otillräcklig och att du inte får uppskattning för dina ansträngningar. Försök att dämpa frustrationen och se det som är positivt istället.

Vågen 23/9-22/10

Du vägrar att medge att du har fel. Just nu lånar du lite av Jungfruns envishet och det klär dig illa. Istället för att vara ditt vanliga följsamma jag så är du enveten, butter omedgörlig. Det här är sidor som varken dina vänner eller familj brukar behöva tampas med.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en skön och avslappnande torsdag där fokus ligger på att få saker gjorda hemma. Det kan vara ett mer omfattaande projekt eller så möblerar du bara om eller piffar upp lite. Du vill skapa en hemtrevlig atmosfär, det är viktigt för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om förluster och om möjligheten och kunna starta om. Det bli en annorlunda dag där du överväger vad det är som är viktigt i ditt liv och vad du kan avstå ifrån. Under den här dagen kommer du sanningen närmare.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir besynnerlig. Vänskapsband skapas och vänskapsband bryts. Det viktiga just nu är du är sann mot dig själv och mot dina känslor. Ibland kan det vara svårt att se skogen för alla träd. Än är det inte försent att reda ut gamla konflikter och starta om från början igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här torsdagen kommer du ihop dig med en bekant eller kollega. Hen gör ofta som hen vill utan att lyssna in råd från andra och det irriterar dig. Du tycker att den här personen borde vara lite mer lagspelare.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir ett tumult av känslor. Du känner dig osäker på om du valt rätt. Det som härom dagen var så självklart är inte lika glasklart längre. Dina känslor håller på att förändras och du med dem. Det här är en ständigt pågående och komplicerad process.

Annons