Fredag 24/7

24 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du känner att dina valmöjligheter begränsas idag och det ogillar du. Väduren vill gärna kunna följa sitt eget huvud och inte behöva ta hänsyn till regler och seder. Idag får du möjligheten att vända en förlust till en vinst, men då gäller det att du är en lagspelare.

Oxen 20/4-20/5

Det här är en toppen fredag på alla sätt. Du njuter av den här dagen och inget kan förstöra ditt soliga humör. Idag firar du, antingen med god mat, en fest eller bara med att köpa något som du önskat dig länge. Kvällen blir överraskande social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera ett nej idag. Det beror på att du inte är övertygad om att din vän verkligen inte vill utan att det mer beror på hens vanliga velighet. Som Tvilling kan du vara väldigt övertalande när du vill, det vill du idag.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att hantera en konflikt. Du är osäker på hur du ska kunna övertyga din vän om att du faktiskt både kan och vill förändra ditt beteende. Du har haft mycket kul de senaste veckorna, men de har också fått dig att inse vad det är du saknar i ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och annorlunda fredag om du följer din ingivelse. Att vara impulsiv och överraska en vän är något som kan bli starten på något nytt och spännande. Var inte återhållsam med dina känslor, visa vad du känner.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här fredagen är du ovanligt social. Det var länge sedan som du unnade dig att gå ut och träffa vänner. Mycket i ditt liv har förändrats den senaste tiden däribland hur mycket och hur många som du umgås med.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att säga nej. Det är inte så enkelt som man kan tro eftersom du har svårt att neka den här personen någonting. Kanske är det bättre att hitta på något helt annat så att du slipper säga nej utan anledning. Det blir enklare om du redan är upptagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att byta tjänster och om att utnyttja din väns starka sidor på samma sätt som hen utnyttjar din talang. Genom att stötta varandra så kommer ni längre i era gemensamma projekt. Kvällen kretsar kring god mat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är svårt att vara helt ärlig mot din vän, kanske främst för att du inte vet hur du känner just nu. Att ha djupa samtal om er relation leder bara till att ni båda blir förvirrade och frustrerade. Kanske vore det bättre att ta en dag i taget och inte ha så många funderingar på framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra fredag där du får möjligheten att få lite återupprättelse. En ursäkt från en vän kompenserar delvis för hens taskiga beteende den senaste tiden, men hen har långt att gå om hen ska vinna dig tillbaka helt och fullt. Du är inte en person som har lätt att förlåta.

Vattumannen 20/1-18/2

En ny kontakt öppnar en dörr som du trodde var stängda för alltid. Att få en ny andra chans är inte särskilt vanligt i de här sammanhangen så passa på att hugga medan du kan. Det här är ett för bra möjlighet för att du ska låta den slinka undan.

Fiskarna 19/2-20/3

På fredagen hänger du med vänner och du inser hur långt du har glidit från de här personerna. De som var dina närmaste för bara ett halvår sedan har förändrats och du gillar inte deras nya personligheter. Kanske är det dags att uppgradera din bekantskapskrets lite?

Annons