Lördag 25/7

25 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det är dags att du tar reda på om du missat något viktigt den senaste tiden. Du har haft så mycket att göra att du nästan helt glömt bort det som är din vardag. Ett slumpmässigt möte med en kollega får dig att inse att du saknat din arbetsplats och dina arbetskamrater.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska jobbig inledning på lördagen. Du har mycket som du förväntas hinna med och det gäller att ha ett ganska högt tempo. Fram emot eftermiddagen kan du ta det lugnare. Nu har du mer möjlighet att njuta av stunden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är en förvirrande men ändå rolig lördag som väntar dig. Du har bestämt flera olika aktiviteter, men ingen av dem går så som du planerat så du får vara beredd på förändringar i sista minuten. Kvällen blir trevlig.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte orolig för att göra fel. Du måste lära dig och i en process där man lär sig så gör man också fel. Det handlar om att växa upp och ha mogna relationer, något som aldrig varit din starkaste sida. Tänk på att är det viktigt för dig så är det också värt att kämpa för.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen kan bli lite romantisk om du bjuder till. Du måste bli den som tar initiativet eftersom den person som du känner för är ganska blyg och aldrig skulle ta ett första steg. Fördelen är din charm, ingen kan stå emot dig när du verkligen vill charma någon.

Jungfru 23/8-22/9

Du har lätt för att försvara en viss person medan du har svårt att acceptera ett liknande misstag från en annan vän. Att du behandlar de här två personerna så olika beror på att du har olika förväntningar på hur mogen var och en av dina vänner är.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och annorlunda. Du är ovanligt impulsiv idag och det trivs du med. Du tycker att det är kul att inte planera allt i förväg utan att se vart dagen för dig. Ett äventyr på hemmaplan. Kvällen blir över förväntan.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att upptäcka sin närmiljö. Det kan vara hemester eller en kortare resa inom landet gränser. För dig är det viktigt att känna dig trygg och det gör du när du väljer att stanna hemma. Kvällen blir rolig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir lite irriterad för att en vän inte kan släppa taget. Hen säger ständigt att hen är över en viss person, men bara sättet din vän pratar om hen får dig att förstå att det snarare är tvärtom. Vissa relationer är väldigt komplexa.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en märklig men mysig lördag. Du tycker att det är kul att få göra dig fin. Du vill gärna gå ut och träffa vänner eller bara ta en lugn middag med en nära vän. Kvällen blir inte alls så som du tänkt dig, men den blir magiskt rolig och alldeles för sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du mycket på gång och det gör att du fixar lite här och lite där. Det blir ingen riktig ordning på dina projekt och det kanske är bra att du sätter stopp i tid. Kvällen blir mysig och bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Ibland är det lättare att flyta med strömmen än att säga nej. Just nu är du så velig att du helt enkelt inte kan bestämma dig och därför så fattar du helt enkelt inga beslut utan gör som alla andra vill istället.

Annons