Söndag 26/7

26 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har ett beslut att fatta och det kommer inte att bli lätt. Valmöjligheterna är många och du vill vara säker på att du gör rätt. Kvällen handlar om en vinst eller förlust affär. Här gäller det att ha is i magen.

Oxen 20/4-20/5

Det här är din söndag och du njuter i fulla drag. Du har bestämt dig för att inget ska få förstöra den här dagen för dig. Delar av dagen kan handla om familjen, men delar av dagen handlar också om vänner och om att unna dig något extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att se vad det är som är fel idag. Det har varit en lång process innan du nått till insikten att något inte stämmer, nu gäller det bara att bena ut vad det är som är själva felet och det kan också komma att ta tid. Kvällen handlar om roliga upplevelser.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite försiktig i dina uttalanden idag eftersom du vet att du just nu befinner dig i ett gränsland. Du börjar få en bättre relation med din vän, men då måste du bara beredd att offra vissa saker som hittills varit självklara för dig. Du vet att du är beredd att gör det offret, men det kan komma att ta lite tid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir inte så som du hade hoppats. Du är inte tillräckligt pigg för att hinna med en viss person som har dubbla din energi, i alla fall på morgonen. Hen har aldrig varit lika bra på att sova som du är och er olika dygnsrytm gör att det ibland bli svårt att hitta tid tillsammans.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen passar du på att få saker gjord hemma. Du ogillar egentligen oreda och skit så du tycker det är skönt när du har en anledning att storstäda och det har du idag. Du ogillar att vara pedantisk, men en viss ordning och reda är ett måste för att du ska kunna slappna av.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om ouppfyllda löften. Det är så lätt att säga något utan att mena det och det kan såra känslor när det visar sig att det som din vän tog som ett löfte bara var något som slank ur dig utan att du egentligen funderade igenom det så noga. Nu inser du att det här löftet kan bli problematiskt.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen är du gärna utomhus. Närheten till skog och mark kan få dig på bra humör men även mer urbana miljöer kan skänka dig ett inre lugn. Det du behöver är att få strosa för dig själv och låta tankarna vandra utan att egentligen ha någon plan för dagen. Du behöver få vara i nuet.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lite annorlunda men ganska trevlig dag. Du har bestämt dig för att inte låta något förstöra ditt goda humör idag och du håller fast vid den tanken hela dagen. Kvällen handlar om vänskap och om minnen.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen är du lite nervös. Kanske är det ett nytt jobb som väntar på måndag eller så är det något annat som du inte prövat på tidigare. Du ser väldigt mycket fram emot den här dagen men samtidigt så känner du dig lite stressad.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lugn och harmonisk. Du har kommit in i en behaglig lunk. Kanske har du semester eller så njuter du bara lite extra av att det är helg. Idag överraskar du gärna din familj eller käresta med något som du lagat eller något som du köpt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du övertalar en vän att täcka för dig när du bestämmer dig för att göra något som du inte vill att din familj eller din partner ska veta om. Vanligtvis brukar du inte ha hemligheter, men du har en stark känsla av att ditt tilltag idag inte skulle uppskattas av de som står dig närmast.

Annons