Måndag 27/7

27 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du testa på nya utmaningar som kan vara både berikande och jobbiga på samma gång. Det som är bra är att du inte är ensam. Du får sällskap av personer som du känner och som du kan dela dina tankar med.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lagom slö. Du jobbar på lite, men i ett ganska långsamt tempo. För dig är det viktigt att inte stressa den här dagen. Du måste få varva ned och känna att det är sommartempo som gäller. Kvällen bjuder på lite skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir intressant och informativ Du lär dig saker som du kan ha nytta av i framtiden. Den viktiga den här dagen är att du inte tvekar när du ska testa nya saker. Du kommer nå bättre resultat om du kastar dig in i utmaningarna utan att fundera.

Kräftan 21/6-22/7

Du har fortfarande svårt att acceptera det som hänt. Du vet att du till stor del är skyldig, men samtidigt tycker du att din vän ställer onödigt höga krav på er relation. Tyvärr så grubblar du så mycket över problemet att du inte riktigt kan slappna av och njuta av nuet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns konflikt och drama i luften, något som du tycker är ganska kul. Du vill att det ska hända saker så länge det inte involverar dig personligen. Det kan till och med hända att du spär på osämjan lite genom att droppa kommentarer som fällts. Du verkar ha något att vinna på att den här konflikten fortsätter.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en diskret air av självsäkerhet kring dig just nu och det lockar många personer att vilja ta kontakt. Ditt självförtroende växer och det blir en uppåtgående spiraleffekt som är bra för dig. Det här är en bra tid för Jungfrun.

Vågen 23/9-22/10

Idag är dina ambitioner att göra så lite som möjligt. Du är trött på att hela tiden vara den som tar ansvar och som ser till att gruppen fungerar. Nu tycker du att det är någon annan som får bära den bördan ett tag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att återupptäcka gamla smultronställen och att slungas tillbaka till en värld som du inte sett på mycket länge. Det blir en intressant dag där en viss form av självrannsakan kan vara på sin plats. Ibland måste man gå tillbaka för att helt kunna förstå nuet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du njuter om du får umgås med en liten utvald skara. Just nu trivs du bäst med att inte ha för stora grupper omkring dig oavsett om det är en okänd folksamling eller personer som du känner till. Du mår bäst när du är med familjen, din partner och kanske någon mer.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv, rolig och annorlunda dag där du får lära dig saker om dig själv, testa ditt tålamod men du får också väldigt mycket positivt tillbaka. Den här dagen umgås du med nya kollegor och gamla bekanta. Du inser att ni kommer att bilda en bra grupp.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite försiktig i dina förväntningar och det är bra eftersom då överträffas du bara av verkligheten. De mål du har satt upp för den här dagen handlar mer om att ha något att göra än om att saker måste utföras. Det blir en skön start på veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du mår inte bra just nu och det handlar om att en av dina privata relationer inte tillför dig så mycket längre men det är svårt att ta avstånd eftersom ni umgåtts så väldigt intensivt under en lång tid. Kanske behöver du bara tid för dig själv att få fundera på vad det är du vill.

Annons