Tisdag 28/7

28 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det är lite trögt på mornarna just nu, särskilt om du måste upp tidigare än vanligt. Du är inte den bästa morgonmänniskan, men du försöker att upprätthålla en ganska positiv ton ändå. Efter lunch börjar du vakna till liv och det är då som det händer saker.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen så passar du på att upptäcka omgivningen omkring dig. Det kan vara en utflykt, en långpromenad eller en kortare stadsvandring som kantas av lite shopping. Oavsett vad du ägnar dagen åt så bli den riktigt härlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tjatar på en vän att våga testa gränserna och att inte vara så blyg. Det blir en bra dag där både du och din vän faktiskt gör saker som ni egentligen är obekväma med men ni upptäcker att det faktiskt inte är så farligt. De här utmaningarna kanske till och med kan vara roliga.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite orolig att du gått för långt, men just nu är du ganska dålig på att avgöra gränsen för vad som är okej och vad som är dumt. Du har tappat lite av din vanliga intuition och empati, istället har ditt tecken försetts med en rejäl portion dumdristighet från Väduren.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du accepterar inte ett nederlag just nu utan du har ett långsiktigt mål som du planerar att uppnå innan sommaren är slut. Hur du ska ta dig hela vägen fram är en gåta, men du har vissa saker planerade som du är säker på kommer ta dig i rätt riktning.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir omväxlande och ganska väderberoende. Du får räkna med omplanering på kort varsel, något som Jungfrun kan uppleva som besvärligt. Du ogillar att vara flexibel, men just nu så har du inte så mycket val. Trots de här problemen blir det en rolig och berikande dag.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen försöker du testa på något som du velat göra länge, men som du varken har haft tid eller råd att ta tag i. Nu känner du att tillfället är det rätt. Det kommer att blir en annorlunda och intressant dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inga begränsningar i ditt horoskop just nu. Det betyder att du kan lyckas med nästan alla utmaningar om du bara sätter den sidan till. Det som är bra är att du har redan insett att inget som du vill ha kommer att komma serverat, du måste jobba dig till varje framgång och varje resultat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här tisdagen blir du arg på riktigt och när det tänder till i en Skytt bör man hålla sig undan. Det handlar om en familjemedlem som går över gränsen för vad som är passande. Hen brukar snoka, men nu snokar hen inte bara i ditt privatliv, hen lägger sig även i aktivt.

Stenbocken 22/12-19/1

Någon flirtar med dig idag och det är både en angenäm och lite konstig situation. Stenbocken är knappast känd för att vara det bästa tecknet när det kommer till sociala relationer, men du har insett nödvändigheten och glädjen i att träffa nya vänner. Du gör ett gulligt men tafatt försök att flirta tillbaka.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig den, men det blir ändå en bra inledning på veckan. Du har en del saker som du vill hinna med den här dagen och då gäller det att du verkligen planerar ordentligt. Ibland kan du vara lite av en tidsoptimist.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar mycket över ett beslut som en släkting har fattat. Du kan inte se det logiska i hens sätt att resonera, men så är ni två väldigt olika på många sätt. Kvällen bjuder på kompis häng, skvaller och en väldigt intressant vändning.

Annons