Onsdag 29/7

29 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tvekar lite när du ser att den relation som du tänkt bygga upp med en kollega delvis blir saboterad av någon som flirtar väldigt mycket med hen. Du vet inte hur du ska agera, men i det här fallet är det bäst att bara försöka bli en del av gruppen och vinna din kollegas förtroende lite i taget.

Oxen 20/4-20/5

Du njuterav att kunna ta hand om dig själv lite extra den här onsdagen. Det kan vara att du köper dig själv en present, att du har hemma SPA, klipper dig eller äter en onödigt dyr lunch med en vän. Oavsett hur du spenderar dagen så blir den ljuvlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen försöker du hänga med i svängarna men det är inte så lätt för din vän eller kollega har väldigt många olika planer den här dagen. Du bör försöka att fokusera på en sak i taget istället för att hålla din kollegas eller väns tempo.

Kräftan 21/6-22/7

Idag försöker du att slå bort alla negativa tankar och spendera dagen med någon som tycker väldigt mycket om dig. Visst är det kul med all uppenbar beundran, men det är ändå något som saknas. När ska du erkänna för dig själv att du bara lurar dig själv genom att förneka dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar på att börja skiva med en person som du tänker på en hel del, men du har lite svårt att komma igång. För dig är det viktigt att det blir naturligt och att hen inte genomskådar dig. Du vill att ni ska börja umgås lite mer.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en förväntan och ett pirr i dig den här dagen. Det behöver inte handla om kärlek eller romantik, utan det kan handla om något som du sett fram emot väldigt, väldigt länge men som blivit uppskjutet på grund av den rådande situationen den här våren. Nu är det äntligen dags.

Vågen 23/9-22/10

Var in så nedlåtande bara för att du kan mer än din vän om ett visst område. Det är inte likt dig att sätt dig på höga hästar men just nu kan du inte låta bli att skryta lite med dina kunskaper. Din vän blir irriterad på ditt beteende.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen handlar om att ta en sak i taget och om att sänka dina förväntningar rejält. Du behöver ta ett djupt andetag och börja om från början utan att ha några förutfattade meningar. Det här kommer att bli en utmaning för dig

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lugn på gränsen till tråkig. Just nu har du inte riktigt energi nog att aktivera dig, men du följer gärna med om din familj eller vän har saker inplanerade. Just idag verkar det vara väldigt lite aktiviteter på agendan.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om mycket frisk luft och massor av lek och bus. Det blir en rolig dag där du verkligen får en rejäl dos av skog och utomhusliv. Du upptäcker små skatter i naturen. Det blir en extra bonus av att du har en kollega eller vän som vill dela din upplevelse med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får rejält med frisk luft och naturupplevelser idag. Det blir en onsdag som går i friluftslivets tecken. Under den här dagen har du chansen att imponera på en vän eller en flirt med dina fantastiska kunskaper.

Fiskarna 19/2-20/3

Du hamnar i en ganska obekväm situation där ditt nuvarande liv konfronteras med något från det förflutna. Du hade hoppats på att slippa hamna här, men ödet har andra planer för dig. Du måste börja inse att du är på väg att tvingas att göra ett val.

Annons