Torsdag 30/7

30 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen bryter du ditt vanliga mönster och gör något som du aldrig skulle göra i vanliga fall. Det handlar om att gå ur din komfortzon och utsätta dig för känslomässig nakenhet. Du är en person som inte gärna lämnar ut dig när det gäller tankar och känslor.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen får du väldigt goda nyheter som du inte alls förväntat dig. Det här kan komma att förändra en hel del i höst och du ser fram emot nya utmaningar. Dagen handlar även om att vistas utomhus och om att samla energi inför en lång vinter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en del att göra den här torsdagen och det är bra för då håller du tankarna borta från dina problem hemma. Du behöver låta det undermedvetna få bearbeta din situation. Genom att inte medvetet tänka på problemen så kommer lösningarna uppenbara sig på ett väldigt oväntat sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ute på hal is men det harr du varit en längre tid. Ditt agerande den senaste tiden lämnar en del övrigt att önska och det vet du om. Du har medvetet undvikit jobbiga situationer och det har försatt dig i en ännu värre knipa, i alla fall om du vill behålla en viss person i ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du iakttar det som händer på avstånd och du inser att ödet faktiskt spelar dig i händerna om du bara sätter igång och förverkliga din plan. Dina drömmar som du haft de senaste åren kan mycket väl bli verklighet innan sommaren är slut.

Jungfru 23/8-22/9

Du behöver ett råd, men du är inte så säker på vart du ska vända dig. Den information som du söker kräver en specialkunskap som inte någon i din bekantskapskrets har. Kanske är det bästa att försöka fåkontakt med människor som har det här speciella området som intresse.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlaar om att utbyta kunskap och erfarenheter. Det blir en rolig men lite annorlunda dag där du testar dina gränser på ett nytt sätt. Kvällen kretsar kring en fråga som har med framtiden och en eventuell resa att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara väldigt envis och det är du idag. Trots att du är medveten om att du antagligen har fel så viker du inte från den väg som du slagit in på. Det är som om du vill bevisa för dig själv att du faktiskt kan klara av det du förutsatt dig att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en lätt oro i ditt tecken som handlar om känslor, förhållande och om framtiden. Något känns inte riktigt rätt men du kan inte sätta fingret på vad som är fel. Det är bara en allmän oroskänsla i magen som säger dig att något ät på väg att gå väldigt, väldigt galet.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu fokuserar du på att hålla igång, nå dina mål och klara av en uppgift, projekt eller arbete som du tagit på dig. På vägen knyter du nya kontakter och hittar vänner i miljöer där du inte brukar befinna dig. Du har också börjat flirta med en person som har visat ett starkt intresse för dig de senaste dagarna.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen handlar om att planera framåt och lite om att få dagdrömma. Du har olika idéer om vad du vill uppnå i framtiden och de flesta innefattar projekt som du kan fullfölja på ett eller annat sätt. Du mår som bäst när du har saker att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir inte så som du tänkt dig den. Du hade hoppats på en riktig kompisdag, men dina vänner verkar vara lite spridda för vinden just nu. Själv har du haft fullt upp den senaste tiden och det har gjort att du inte märkt vad som hänt med ditt gamla gäng.

Annons