Fredag 31/7

31 jul, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

För dig innebär fredagar alltid lite extra fest även om du egentligen inte har något inplanerat. Kanske borde du hitta på något med en kollega som du jabbar med den senaste tiden. Hen behöver lite nya influenser i sitt liv och du vill gärna umgås mer med den här personen.

Oxen 20/4-20/5

Det finns något lättsamt och lite spontant över den här dagen. Du har inte så mycket inplanerat, och det gör att du kan vara impulsiv något som du sällan är. Kanske hör du av dig till en vän som du inte sett på länge eller gör en ganska speciell utflykt till en plats som du länge velat besöka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara ganska tvär när du är stressad och det är du idag. Egentligen finns det ingen anledning för dig att känna press. Jobbar du är tempot lugnt och är du ledig så har du inte särskilt mycket inplanerat, ändå så jagar du upp dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en person som ständigt är i dina tankar. Du jämför alla du möter med hen och du kan helt enkelt inte sluta tänka på hen. Du vill att ni ska ses, men ni verkar ha en konflikt mellan er och ju fler dagar som går ju svårare blir den att reda ut. Svälj stoltheten och be om ursäkt, och visa att du menar det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här fredagen kan du vara på väg bort eller hem. Den verkar röra sig kring en resa av något slag. Idag har du en bra magkänsla och mer driv än du brukar. Du lyckas inte bara starta en sms konversation, du lyckas till och med hålla den vid liv under större delen av dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir som det blir idag och du kan inte göra särskilt mycket för att förändra situationen. Det handlar egentligen om problem som ligger utanför ditt område. Försök att vara behjälplig men låt inte din vilja att hjälpa andra gå ut över ditt eget arbete.

Vågen 23/9-22/10

Du ifrågasätter ett beslut idag och det skulle du inte ha gjort. Omedvetet trampar du på en väldigt öm tå och du hart två alternativ för att lösa situationen. Antingen kan du be om ursäkt eller så måste du visa varför du ifrågasatte det här beslutet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen försöker du mäkla fred mellan två vänner som uppenbarligen inte kan hålla sams. Du vet att du inte borde lägga dig i den här konflikten, men du tycker om båda parter och du vill inte att de ska bråka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en positiv energi i ditt horoskop som hjälper dig att påbörja nya projekt. Det kan vara att göra om hemma eller något som är relaterat till jobbet. Kvällen handlar om släkt och om nära vänner. Det blir en bra fredag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du en inbjudan av något slag och din spontana reaktion är att tacka nej. Men så börjar du fundera lite, det var länge sedan du gjorde något för att berika ditt umgängesliv. Om du vågar vara lite spontan och träffa nya människor ikväll så kommer du ha en fantastisk fredag att se fram emot.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är tagit på dig mer än du klarar av idag och det gör att du antingen måste jobba längre än du planerat eller så får du helt enkelt acceptera att du inte kommer hinna med allt. Kvällen blir lugn och skön. Du hämtar kraft hemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en hel del som du bör hinna med idag, men det finns egentligen ingen riktig vilja i ditt horoskop och då blir det inget gjort. Du borde försöka hitta lite entusiasm. Det var länge sedan som du såg fram emot någonting riktigt mycket.

Annons