Lördag 1/8

01 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du pratar mycket med en vän idag och tillsammans kommer ni på en vansinnig men rolig idé. Det här är något som du velat förverkliga länge men varken har haft resurser eller tiden att hinna med. Nu har du båda delarna.

Oxen 20/4-20/5

Det här är din lördag. Den handlar om sköna bad, njuta med vänner och bara ha roligt. Det blir en omväxlande dag där du hinner med att både skämma bort dig själv och upptäcka nya, mer kulturella sidor av din personlighet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir kanske inte så som du förväntat dig, men den blir kreativ och ilärorik. Du får upptäcka nya sidor hos dig själv och du får testa din gräns för ditt tålamod. Kvällen bjuder på många skratt och en hel del minnen.

Kräftan 21/6-22/7

Allt har exploderat i ditt ansikte. Du gav dig in på något som skulle vara en sommarfling och kanske ett försök att göra någon svartsjuk, men nu har du trasslat in dig i en känslomässig härva som du inte kommer ur. Du känner dig instängd och påpassad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att ta det lugnt och förbereda en plan. Du har flera olika alternativ men det gäller att du kan vara både initiativrik och övertygande om du ska driva igenom dina idéer. Kvällen kan bli intressant och lärorik.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inget som du inte vill testa idag. Ditt humör är på topp och du har blivit väldigt modig tack vare en influens från Väduren. Du vågar ta risker, både fysisk och känslomässiga. Under dagen får du ett förslag på en aktivitet kommande vecka.

Vågen 23/9-22/10

Det blir kanske inte så som du tänkt dig dagen, men den bli ändå bra på många olika sätt. Du har mycket att göra och du har en massa energi som du kan spendera på alla aktiviteter. Kvällen blir ganska lugn och behaglig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är beredd på det mesta idag men ändå inte förberedd på det som sker. Det som händer är så osannolikt att du faktiskt inte kunde vara redo. Det blir ändå en bra dag när du väl smält alla intryck. Kvällen bjuder på en till överraskning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill så mycket just nu, men det gäller att hinna med utan att stressa och det är inte riktigt din starka sida. När du är fullbokad blir du gärna uppjagad och känner press. Under eftermiddagen får du höra ett ganska konstigt skvaller som du bör forska vidare i.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och annorlunda. Du träffar gamla vänner som visar upp en ny sida av sig själv. Du inser att det finns kemi mellan dig och en person som du känt nästan hela ditt liv och det överraskar dig. Det här var det sista du väntade dig av den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig dag en härlig kväll. Dagen bjuder på en hel del äventyr och många skratt. Kvällen blir lugnare men väldigt social och trevlig. Kanske finns det någon form av familjeutmaningen den här kvällen. Ditt horoskop antyder en tävling av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska engagerad i ett projekt och det är bra. Du behöver få jobba lite med händerna så att tankarna kan få vandra fritt. Det brukar vara det bästa sättet att lösa ett problem, nämligen att låta det få mogna utan att du grubblar för mycket på det.

 

Annons