Söndag 2/8

02 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På söndagen vill du ta det lugnt och vila upp dig inför kommande vecka. Det verkar som du har börjat jobba igen och ditt arbete kräver mer energi det brukar göra. Idag hoppas du på att få besked  om en förflyttning så att du kan få vara lite mer med en kollega som du just börjat komma lite närmare.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lite seg men trevlig. En alldeles för sen lördagskväll har satt sina spår. Du känner att du skulle behöva en eftermiddags siesta, men det är tveksamt om det finns tid till det idag. Du upptäcker att två personer försöker hålla något hemligt för dig. Det är ganska harmlöst så du låter dem hållas.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inga måste idag och det tycker du är skönt. Du behöver en kravlös dag där du lika väl kan spendera din tid i sängen som att faktiskt aktivera dig. Det viktiga den här söndagen är att du fyller på energi och med positivt tänkande.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du längtar väldigt mycket efter en person, men du har ingen aning om hur du ska få till en träff. Ni är fortfarande osams och du inser att du kanske gick för långt den här gången. Du ville markera ditt oberoende, och leva lite mer för stunden, men resultatet blev inte som du hoppats på.

Lejonet 23/7-22/8

Du tar en väns parti idag och det gör att du går emot flera av dina vänner. Det här är ett medvetet ställningstagande som är första steget i att förverkliga en plan som du har. Du vet att om du står upp för den här personen så kommer du valt sida och det är något din vän är väl medveten om.

Jungfru 23/8-22/9

Du försöker undvika ett gräl mellan två släktingar, men båda envisas med att försöka dra in dig i den här konflikten. Du vet att det är svårt att hålla sig neutral, men om du inte vill bli osams med en av dina släktingar måste du försöka att hålla dig utanför.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Det blir en rolig och berikande söndag där du får chansen att testa dina kunskaper inom ett visst ämne. Du är egentligen ingen riktig tävlingsmänniska, men ibland tycker du att det är roligt med lite vänskapliga fajter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner ett behov av att få tala ut med en vän. Det finns så mycket osagt mellan er och ni skulle verkligen behöva ventilera era känslor för varandra. Tänk på att en vänskap kräver att båda jobbar för att den ska bevaras.

Skytten 22/11-21/12

Du blir irriterad på en familjemedlem som bevakar dig hela tiden. Visst förstår du att hen bara vill ditt bästa och att hen är orolig när du är ute för sent på kvällarna, men samtidigt tycker du att hen kunde ha lite mer förtroende för ditt omdöme.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra och lite pirrig söndag där du har svårt att smälta alla nyupptäckta känslor. Om du ska agera på vad du känner eller försöka trycka undan allt inom dig bara för att undvika komplikationer återstår att se. Allt är fortfarande nytt för dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du märker inte vad som sker omkring dig just nu för du är upptagen med dig själv och dina tankar. Det är mycket som du funderar på och det mesta innefattar den närmaste framtiden och en del hemmaprojekt som du startat igång.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir lite handfallen när du märker att ett projekt som du påbörjat inte alls är så enkelt som du först trodde. Du skulle behöva lite experthjälp men du vet inte riktigt vart du ska vända dig. Tänk kreativt, lösningen på problemet är närmare än du tror.

Annons