Måndag 3/8

03 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen blir det lite annorlunda mot förra veckan. Jobbet börjar komma igång mer på allvar och det förväntas att du gör en insats. Du har inget emot att slita hårt, men du skulle kanske vilja se en annan arbetsfördelning.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska lugn måndag trots att det finns att göra. Du betar av ett projekt i taget utan att stressa. Det finns något lojt över ditt tecken och det gör att du varken vill eller kan stressa den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du står inför ett mindre men ändå viktigt beslut idag. Du bör inte hasta igenom det utan faktiskt överväga både för och nackdelar noggrant. Även om det är ett litet beslut kan det påverka din framtid.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir inte alls som du tänkt dig den här dagen. Du mår nästan fysiskt illa av att vara osams med en viss person, men samtidigt så hindrar din stolthet dig från att försöka bli sams igen. Situationen kommer bara förvärras och du kommer må sämre om du inte sväljer din stolthet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska intressant inledning på veckan. Du får höra skvaller som kan hjälpa dig när du börjar förverkliga dina stora plan. Hittills har det mer handlat om att lägga upp olika strategier, men nu är du redo att testa hur dina idéer fungerar i verkligheten.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något bestämt och en vilja att driva på saker i ditt tecken just nu. Du tycker att både ditt privatliv och ditt arbete går väldigt långsamt framåt och du vill se förändringar så fort som möjligt. Kvällen blir härlig.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inget bra sätt att droppa en nyhet som du gått och burit på ett tag. Det är bara att låta bomben falla och sedan låta dina nära och kära få smälta den här informationen i lugn och ro. Vissa processer vinner man inget på att stressa fram.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir annorlunda men lärorik. Du försöker att tänja på gränsen mellan det som är tillåtet och det som kan kännas lite tabu. För dig är det viktigt att inte hela tiden anpassa sig efter samhällets normer utan bygga ditt liv lite kring vad du själv anser är rätt och fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har dålig arbetsmoral idag och det gör att det du presterar inte blir så bra som det skulle kunna göra. Du måste försöka vara noggrann och inte slarva än om du gör saker som du egentligen tycker är både meningslösa och tråkiga. I det här fallet är det inte du som avgöra arbetets värde.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir inte alls som du trodde att den skulle bli, men den går fort och du har kul. Idag krävs det ännu mer av dig än det gjorde förra veckan, men du är utvilad efter helgen och har en massa energi. Idag fortsätter du att flirta men lite diskret. Du vill inte väcka uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om en utflykt och om ett projekt. Du vill hinna med både nytta och nöje den här dagen. Det kan hända att du måste svar på mejl eller kommunicera med din arbetsplats om du har semester annars är det hemmaprojekt som får står för arbetsdelen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt seriös när du berättar om ett beslut som du kommit fram till. Din familj tycker kanske inte att det är lika viktigt som du tycker det är men de spelar ändå med och tar dig på stort allvar när du lägger fram ditt förslag.

Annons