Tisdag 4/8

04 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen stressar du upp dig över en kollega som är riktigt dålig på sitt jobb. Du har länge försökt att se genom fingrarna när det gäller hens tabbar, men idag går det lite för långt till och för ditt tålamod.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir varierande och väldigt berikande på många sätt. Du lyckas med något som du försökt länge men som hela tiden har varit lite för svårt för dig och du får en hel del beröm. Under kvällen väntar goda nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om olika uppoffringar, en del som är lätta att göra och andra lite mer känslomässigt komplicerade. Det viktiga i det här sammanhanget är att du inte tvekar och att du lyssnar på din magkänsla, den kommer att vägleda dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du kan hålla dina tankar borta när du har mycket att göra, men på kvällen kommer de tillbaka som en ovälkommen gäst. Du kommer aldrig att kunna tänka bort det här problemet, det måste lösas med ett aktivt agerande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska enformig. Du har svårt att hitta den energi som du behöver för att starta igång dina projekt. Det viktiga just nu att du inte stressar dig själv, om du är så här seg är det ett säkert tacken på att din kropp behöver få vila.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om dåliga ursäkter och ett ganska ogenomtänkt beslut. Det blir en lite upp och nedvänd förmiddag, men det mesta rättar till sig innan dagen är slut. Det viktigaste för dig är att du hela tiden tänker framåt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och kreativ tisdag där du får chansen att visa upp dina konstnärliga talanger. Under dagen får du höra om en person som du vet kan hjälpa dig och få dig att utveckla dina idéer lite till. Det här är en person som du vill försöka få kontakt med.

Skorpionen 23/10-21-11

Du står inför ett etiskt dilemma och hur du än vrider och vänder på det här problemet så kan du inte se att du skulle kunna göra på något annat sätt än det som du planerat. Du är inte riktigt nöjd med din lösning, men samtidigt så känner du att det är det enda du kan göra just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland måste man se att man gått för långt och ta ett steg tillbaka. Så är fallet för dig idag. Du har gått över många gränser och trotsat en hel del förbud för att nå dit du är idag, men om du inte tar ett steg tillbaka innan det är för sent så riskerar du att förlora en hel del av det du vunnit.

Stenbocken 22/12-19/1

Små segrar är också vinster. Försök att inte bli besviken på dig själv för att du inte presterar så bra som du hoppats på. Du har kommit lång och rör det sig om en fysisk prestation kan det hända att du helt enkelt drivit på din kropp lite väl hårt den senaste tiden. Tänk på att det är viktigt att vila ibland.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i något som du medvetet skjutit upp för att se om dun partner eller någon annan familjemedlem frivilligt ska hoppa på det här projektet. Ibland är du lite väl optimistisk. Ingen vill göra klart ditt projekt åt dig, du får avsluta det själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att visa omtanke och ge kärlek till en person som just nu behöver ditt stöd. Kom med goda råd och visa att du kan vara den vuxna i det här sammanhanget. Din vän behöver få höra ett det är okej att visa sina känslor och att prata öppet svåra saker.

Annons