Onsdag 5/8

05 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att veta vad man gör, något som du inte alltid är bra på. Du gillar att chansa och att komma med lösningar på problem allt eftersom de uppstår, du gillar inte att ha en plan från början. Idag måste du tänka helt tvärt om.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir kreativ, rolig och familjär. Du pratar mycket med en släkting eller ung vän och du får veta saker som du inte hade en aning om. Idag blir du även positivt överraskad av hur väl en av dina idéer slår ut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir ganska intensiv så boka inte in en massa aktiviteter på kvällen för det kommer du inte orka med. Du har ett behov av att få sova ut ordentligt och just nu är det ganska tidiga mornar så det betyder tidiga kvällar för din del.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen inser du att du måste försöka mer om du ska nå fram till en person som nästan helt dragit sig undan dig. Visst tycker du att hen är knepig och att hen ibland är mer besvär än hen är värd, men det finns något hos den här personen som ingen annan har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir irriterad på några vänner som beter sig omoget och som hela tiden vill verka tuffare än de är. Du har försökt att leda in dem på rätt spår, men av någon anledning så avviker de så fort de får en chans. Det här är personer som inte är redo att växa upp ännu.

Jungfru 23/8-22/9

Du förnekar dig inte idag. Den idé som från början verkade ganska långsökt och omständlig visar sig vara en riktig hit. Njut av dina framgångar och sluta oroa dig så mycket för framtiden. Lev mer i nuet så kommer du må bättre.

Vågen 23/9-22/10

Du är irriterad på en kollega som har väldigt svårt med att visa hänsyn till andra. Hen fokuserar alltid främst på sina egna behov innan hen ens funderar över andra personer. Idag visar hen prov sin totala brist på förståelse för sina kollegors behov.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kreativ och går snabbt. Just nu får du dina bästa idéer tidigt på morgonen så det gäller att inte sova bort hela dagen. Kvällen handlar om att lyssna in en vän som har något viktigt som hen vill förmedla.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du gör bort dig rejält idag och det slutar med en ren katastrof. Det som verkade så lovande i början blir kaotiskt och rörigt. Mycket handlar om att du inte vill be om hjälp även om du märker att saker börjar gå åt skogen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det kan vara svårt att säga farväl av saker som varit en stor del av ditt liv de senaste åren, men om du känner att det är det du måste göra för att må bra så ska du inte tveka. Du är inne i en uppåtgående spiral i ditt liv och du har inte plats för människor som bara tillför negativ energi.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har kul den här onsdagen. Det finns något lekfullt och lite provocerande över ditt tecken. Du tycker att det är kul att utmana och att få människor i din omgivning att reagera starkt. Kvällen blir mysig.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du goda nyheter som verkligen lyfter ditt humör. Du känner dig inspirerad att göra något som du inte brukar göra. Eftermiddagen för med sig goda nyheter och en hel del roliga aktiviteter. Kvällen blir tidig.

Annons