Torsdag 6/8

06 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen känner du dig säker på att du missat något viktigt, men du vet inte riktigt vad det är. Magkänslan håller i sig hela dagen, och du har rätt. Ge inte upp så lätt utan fundera igenom vad det är som är fel så kommer att se sambandet mellan din föraning och vad som är på gång.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en ganska lugn och behaglig dag. Om du arbetar så har du kommit ikapp med mycket och kan ägna dagen åt roligare saker än rutin uppgifter. Är du fortfarande ledig så kombinerar du dagen med ett udda projekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska rolig men rätt så krävande dag så det gäller att du är utvilad. Tyvärr har det blivit alldeles för många sena kvällar de sista veckorna och det påverkar din sömn negativt. En kommentar från en kollega får dig att fundera lite över din privata situation.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra. Du har lyckats släppa taget om något som har gnagt i ditt inre den senaste tiden och du känner att du är redo att blicka framåt. Tyvärr kommer den här inre konflikten tillbaka med förnyad kraft när du av en slump springer på en viss person.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite lat just nu. Du orkar inte riktigt ta tag i ditt privatliv, utan du flyter med strömmen och låter saker ske snarare än tvärtom. På sätt och vis är det här en bra strategi för dig just nu, men det kan också orsaka vissa problem.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att säga en kollega så det gäller att du lägger upp den här diskussionen på rätt sätt annars kommer den ta slut fortare än den startar. Din kollega är rätt känslig och har en tendens att fly fältet så fort det blir personligt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en positiv energi i ditt tecken idag som du bör ta till vara på. Du har massor av idéer så se till att fullfölja dem. Under dagen får du möjligheten att visa en vän hur mycket hen betyder för dig. Ta den här chansen för oftast är det tvärt om, det är din vän som finns där för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ivrig att komma igång den här torsdagen. Du ska starta upp ett spännande projekt som kan komma att pågå under stora delar av hösten. Var inte rädd för att be om hjälp, även om någon annan är inblandad så är det fortfarande ditt projekt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om möjligheter och om att lyckas. Du vill så gärna prestera, men frågan är om du vill för mycket. Ibland kan det låsa sig om man är desperat efter framgång. Sänk dina förväntningar och försök ha lite kul istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en konflikt i ditt privatliv som tar mer på dig än du vill erkänna. Du behöver tid och möjlighet att få slicka dina sår och komma tillbaka ännu starkare än innan. Ditt självförtroende har dalat de senaste veckorna, men idag händer något som ger dig en positiv energikick.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir inte riktigt så som du förväntat dig den här torsdagen. Något du vill göra blir inställt på grund av tidsbrist vilket gör dig lite besviken men ändå lättat. Du har haft svårt att få ihop alla dina planer så den här vändningen passar egentligen ganska bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Kommunikation är viktigt för dig just nu. Du behöver få möjligheten att nå fram till en viss person som du känner bara glider längre och längre bort ifrån dig. Vanligtvis brukar du ha lätt för att prata om dina känslor, men med den här personen är det annorlunda, du känner dig så sårbar.

Annons