Fredag 7/8

07 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det är fredag och du har många aktiviteter inplanerade den här dagen, det gäller bara att du inte låter dina planer krocka med varandra. Du kan vara något av en tidsoptimist och då finns risken för kollision i dagsplaneringen. Kvällen handlar om en fest eller en middag.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen går fortare än du anat och plötsligt är det eftermiddagen. Du har sett fram emot den här kvällen länge och den blir precis så trevlig som du hoppats på. Under kvällen så får du chansen att utforska nya diskussionsämnen på ett lite humoristiskt sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska försiktig med dina uttalanden just nu eftersom du vet att en viss familjemedlem är lite extra känslig. Du vill inte klampa på några ömma tår samtidigt har du något viktigt som du vill förmedla. Här gäller det att tänka efter innan du öppnar munnen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om en positiv energi och om en förälskelse. Det som är skönt just nu är att du är den som är minst känslomässigt involverad, det brukar vara tvärtom. Just nu är livet ganska behagligt, i alla fall om du undviker att tänka på vissa personer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får höra ett rykte som gör dig fundersam. Du undrar hur den här personen kan ha betett sig så korkat, inte bara en utan flera gånger. Du har visserligen insett att du har med en ganska känslomässigt omogen person att göra, men det här är ett nytt bottennapp även för hen.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet inte riktigt hur du ska lägga upp den här dagen för du har så många valmöjligheter. Det är ett av ditt stora problem, du vet inte hur du ska välja när valen är många. Du föredrar att ha en utstakad väg, i alla fall när det gäller ditt arbete. Kvällen blir trevlig och social.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika sätt att bemöta kritik idag och du väljer att ta det som positivt att din chef ser vad du gör och tar sig tid att rätta till felen. Du brukar tycka det är jobbigt att få feedback, men tack vare en influens från Väduren så känner du dg lite tuffare, självsäkrare och starkare just nu.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att inte lägga band på din kreativitet. Även om en kollega tycker att du är för vild i dina idéer så ska du fortsätta framåt som du gjort tidigare. Just nu du skapar du en plattform av visioner som du kan jobba med under lång tid framöver.

Skytten 22/11-21/12

Idag ser du möjligheter snarare än problem och det är bra. Som Skytt börjar du få tillbaka lite av din vanliga positiva inställning till livet. Det har varit en tuff vår både känslomässigt och arbetsmässigt och det har varit en ganska turbulent sommar men hösten ser ut att kunna bjuda på lite mer lugn och ro.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härlig fredag även om du är ganska trött efter en slitig vecka. Idag får du träffa flera personer som du tycker mycket om men som du inte sett på länge. Det blir en härlig dag kantat med skratt. Kvällen bjuder på en rolig överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte rädd för att skina idag. Du behöver få möjligheten att briljera, det är inte så ofta som den här chansen kommer upp. Kvällen handlar om att agera värd antingen för en fest eller en trevlig middag. Det blir en underbar avslutning på en bra vecka.

Fiskarna 19/2-20/3

Du måste ingenting idag utan du kan ägna den här fredagen åt att göra lite som du vill. Oavsett om du arbetar eller är ledig finns det utrymme för fria val i ditt horoskop. Kvällen bjuder på oväntade nyheter.

Annons