Lördag 8/8

08 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir rolig och handlar om en hobby eller en sport. Just nu kretsar ditt liv mycket kring vänner och kring nöjen. Under dagen hör du av en vän som du tycker mycket om men som du träffar alldeles för sällan. Ni är båda usla på att hålla kontakten.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen är du lite seg och dagen startar alldeles för sent för att du ska hinna med allt du planerat att göra. Ha inte så höga krav på dig själv utan nöj dig med det du orkar ta tag i den här dagen och ägna resten av timmarna åt att skämma bort dig själv lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir arg och besviken på en person som inte har varit ärlig mot dig. Visst vet du att hen har haft problem med sanningen tidigare, men du trodde inte att det gällde dig. Nu får du möjligheten att ställa hen mot väggen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en mysig lördag som kretsar kring vänner och kring känslan av att vara populär. Du njuter av din nya status samtidigt som du är medveten om vad den kostat dig. Just nu har du svårt att inse konsekvenserna av de val du gjort i sommar, men snart kommer verkligheten ikapp dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du umgås mycket med en grupp personer som är ganska nya för dig. Det är trevligt och du har kul men samtidigt känner du att du saknar lite av det där djupet i en relation som man bara kan få med någon som känner en väl.

Jungfru 23/8-22/9

Du famlar i mörkret när det gäller en viss uppgift som du tagit på dig, samtidigt är du för stolt för att erkänna att du behöver vägledning. Det kommer att blir en jobbig lördag där du helt enkelt får lära dig den hårda vägen genom att testa, göra fel och testa igen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och kreativ. Du lär dig om nya sätt att tänka och bemöta problem på och det kan du ha användning för under hela hösten. Var öppen och sug åt dig av den kunskap som alla andra bjuder på den här lördagen. Du ska inte heller vara rädd för att dela med dig av din egen erfarenhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir lite motigt den här lördagen. Du har ställt in dig på en aktivitet som kan bli inställd på grund av sjukdomar eller vädret. Här gäller det att inte bli handlingsförlamad bara för att saker inte faller ut sås som du hoppats. Vänd alla problem till framgång istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska intensiv för du har många olika aktiviteter inbokade och det verka ligga på ganska skilda platser vilkets gör att du får resa ganska långt den här lördagen. Kvällen bjuder på lite roliga nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite ledsen över en väns beteende och du vet inte om du är bredd att förlåta hen nu när hen tar kontakt och vill stryka ett streck över det som varit. Du har mycket annat i ditt liv som du vill lägga din energi på så frågan är vad du väljer.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är trist att inte bli klar i tid, men det är bara att inse att vissa projekt tar längre tid än du förväntat dig och då kan det uppstå problem. Kvällen bjuder på hemmamys och massor av god mat. Du njuter verkligen av augustivärmen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en sak som du borde berätta för din kära, men du är rädd för hens reaktion. Just nu löper det mesta på ganska smärtfritt i ditt liv och du vet inte om du orkar med drama och känslomässigt kaos.

Annons