Söndag 9/8

09 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att njuta av livet och att inte stressa. Du behöver en dag i total avkoppling om du ska klara av de kommande veckornas krav. Försök att fokusera på dina behov och skäm bort dig ordentligt.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt idag. De flesta Oxar har lite svårt för hög värme, i alla fall om de inte kan ligga och guppa i vattnet den mesta delen av dagen. Du behöver hämta energi och samla dig inför kommande vecka. Det blir en bra avslutning på helgen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att fatta olika beslut och att driva igenom dem innan månadens slut. Du har fått låna lite av Oxens envishet och det hjälper dig när du kör fast den här dagen. Kvällen handlar om att försöka förstå det som händer omkring dig just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Du ångrar något du har sagt eller gjort men det finns inget sätt att ta tillbaka det. Du vet att ett enkelt förlåt inte kommer att räcka den här gången, du måste bevisa att du verkligen menar att du är ledsen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inga ord för att beskriva hur arg du är på dig själv idag, men att älta löser inga problem. Det är bara att svälja det sura äpplet och reda ut den härliga härva som du lyckats trassla in dig i den här helgen. Som tur är finns det någon som mer än gärna ger dig värdefulla tips.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir kanske inte så som du planerat, men den blir bra och du njuter av sommarvärmen. Du hanterar värme bättre än de övriga jordtecknen och du ser till att ta tillvara på det underbara vädret. Kvällen handlar om att umgås med familjen.

Vågen 23/9-22/10

Du får vara försiktig med vad du säger och hur du gör idag. Dina beslut kan påverka din framtid under lång tid framöver så försök att vara noggrann i din bakgrundsforskning. Kvällen blir rolig men lite rörig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen passar du på att lata dig rejält. Du känner hur skönt det är att bara ta det lugnt och hämta in energi. Kan du tillbringa dagen utomhus så gör du gärna det. Du tycker det är skönt att gå i skogen och samla intryck.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att försöka, försöka och försöka igen. Du ska inte ge upp när saker blir svårt, det är den här typen av utmaningar som krävs för att du ska utvecklas. Kvällen blir intressant och mysig. Har du ett förhållande kan den blir riktigt romantisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill först inte lyssna när en vän sträcker ut en hand för att ni ska bli vänner igen men till slut går du med på att reda ut det som är fel mellan er. Visst har din vän uppfört sig illa, men det är sällan en persons fel att två bråkar, du är också skyldig till det som har hänt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i många olika projekt idag och det kan bli svårt att hinna med att avsluta allt som du påbörjat. Så länge du försöker ha en röd tråd genom dagens olika utmaningar så kommer det bli enklare nästa gång du ska fortsätta med de som du påbörjar idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att engagera dig i saker just nu. Du tycker att det är enklare att bara flyta med och låta öder bestämma över dina val. Mycket i ditt liv sker slumpmässigt just nu. Du är inne i en fas i ditt liv då du tar dagen mycket som den kommer.

Annons