Måndag 10/8

10 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen är du segare än vanligt. Det har varit en tuff period som både har bjudit på glädje, roliga överraskningar och en hel del skratt. Kvällen handlar om att ta till var på den det vackra vädret och att umgås med dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en tuff inledning på veckan och du känner hela kroppen när dagen är slut. För dig handlar det mycket om att komma in i rutinerna igen. Ett bråk mellan några kollegor gör dig förvånad, de här personerna har alltid gett ett intryck av att komma överens. Kvällen blir trevlig och social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en del att säga till din vän men frågan är om det är rätt tillfälle att ta upp den här typen av känsliga ännen en måndag. Kanske är det bättre att vänta till lite senare i veckan och att tänka igenom vad det är du vill ha sagt.

Kräftan 21/6-22/7

Du fortsätter sticka huvudet i sanden och låtsas som att allt är toppen, men inom dig så vet du att något inte alls är som det ska. Du tror att det lättaste sättet att glömma bort en person är att inte träffa hen, men du kommer på dig själv med att tänka på hen allt oftare. Du saknar hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du genomgår en förändring just nu och det innebär att du växer som person. Du har haft en del motgångar inte minst på det personliga planet där du rört till det för din del. Idag blir det en bra dag då kan glömma alla problem och umgås med vänner och släkt.

Jungfru 23/8-22/9

Du ifrågasätter en väns beslut men det enda som händer är att hen blir sur och tycker att du lägger dig i för mycket. Kanske är det bättre att inte ha så starka åsikter om hur någon annan ska tänka och agera, i alla fall så kan du vänta till din vän söker ditt råd.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att hålla högt tempo och om att fokusera på rätt saker. Just nu tenderar du att bli lite lättdistraherad och då presterar du inte på den nivå som du vill ligga på. Kvällen blir alldeles för sen, du har svårt att ställa om dig från ledig till arbete.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig, utmanande och intensiv. Du har ett projekt som du vill få igång men det kräver lite hjälp från en kollega som inte är tillbaka från semestern ännu. Du får helt enkelt ha lite tålamod och försöka dra igång något annat så länge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen blir du arg på en vän för att hen inte lyssnar tillräckligt ordentligt på dig. Just nu är du väldigt mycket för att ventilera dina känslor, men då är det viktigt att ha någon nära som orkar lyssna på allt ältande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ser möjligheten idag och du tar den. Just nu har du en positiv trend i ditt horoskop som kommer att bli starkare och starkare så utnyttja den här trenden. När det gäller ditt privatliv har det varit rörigt en tid, men nu börjar det mesta ordna upp sig på ett tillfredsställande sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska rörig och inte alls så effektiv som du hoppats på. Under kvällen hjälper du en vän eller släkting med ett evenemang av något slag. Det blir en riktig intensiv start på veckan. Se till att inte slarva med sömnen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar inga bra initiativ idag så acceptera att det kanske är bättre att låta någon annan få leda och att du själv följer med strömmen. Ibland är det skönt att slippa ta en massa beslut. Kvällen handlar om att lyssna och om att lära.

Annons