Tisdag 11/8

11 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att motivera dig den här dagen och ditt arbete irriterar dig vilket går ut över resultatet. Du har antagligen slarvat med maten eller sömnen eller båda den senaste tiden. Även om Väduren inte är lika beroende av rutiner som Oxen så bör du ändå ta hand om dig själv, särskilt när du jobbar.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt trött den här tisdagen. Det känns i hela kroppen att du jobbar. Oavsett om du ägnar dagen åt hemmaprojekt eller är på din arbetsplats så vet du att du lever. Se upp med ditt humör, du kan få ovanligt kort stubin när du mår så här.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inte mycket du kan göra för att påverka din situation just nu utom att ha tålamod, något du är väldigt usel på. Du har svårt att lita på att saker reder ut sig själva, du vill hellre agera och vara den drivande kraften. Kvällen blir mysig men väldigt tidig.

Kräftan 21/6-22/7

Du oroar dig mycket över livet just nu. Den här sommaren blev riktigt rolig, men när du summerar den så inser du att du låtit för mycket hända och att du låtit en person som du tycker väldigt mycket om att försvinna ut ur ditt liv. Det här är fortfarande något som du brottas med dagligen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har massor att göra den här tisdagen och det håller dig upptagen från tidig morgon till sen kväll. Det blir en rolig och varierande tisdag där du får både agera rådgivare, chef och kreatör på samma gång. Kvällen blir lite för sen för ditt eget bästa.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lite stressig men i övrigt en bra och produktiv dag där du får ovanligt mycket tråkigt gjort utan att den känns betungande. Det verkar som några veckors ledighet har gett dig den motivation som du behöver för jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika sätt att motivera sig själv och du försöker med att skämma bort och muta dig själv att göra saker som du tycker är tråkiga. Genom att lova dig en liten belöning för varje trist uppgift du tar dig an så går dagen lite fortare och blir lite roligare.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är dags att du ser över din ekonomi, särskilt nu när du överväger en större förändring som kan komma att kosta en hel del pengar. Skorpionen är inte särskilt sparsam av sig, men brukar ändå försöka ha en liten buffert för oförutsedda händelser, men den här våren har tärt en hel del på dina resurser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska skön inledning på tisdagen där du får både ros och en massa inspiration. Du träffar nya och intressanta människor som får dig att se med nya ögon inte bara på ditt arbete utan på ditt liv i allmänhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är som det är den här dagen och du kan inte påverka. Du behöver verkligen hitta din egen motivation och din vilja att vara på topp igen. Dagen går ganska segt och på kvällen ska du prestera något som du tycker är ovanligt tungt. Trots de dåliga förutsättningarna levererar du över förväntan.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i saker som har med jobbet att göra idag. Oavsett om du är ledig eller tillbaka i vardagen så handlar den här dagen om att förbereda sig och skapa rutiner inför hösten. Det blir kanske inte en så rolig dag men den är ändå givande. På kvällen får du en glad överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Undertisdagen grälar du med en person som står dig nära. Det har legat i luften länge, men hittills har du tryckt undan dina känslor och försökt att fokusera på det positiva som ni har. Idag händer något som blir droppen som får bägaren att rinna över.

 

Annons