Onsdag 12/8

12 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Du vill hitta tillbaka till ditt vanliga sorglösa jag igen, men av någon anledning så är du lite tungsint just nu. Jobbet går så där och du vill egentligen bara hem så fort som möjligt på kvällen. En vän tar kontakt med dig och du kommer på dig själv med att bli väldigt glad för att just hen hör av sig.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir skön och avslappnad. Du njuter verkligen av livet den här dagen. Det kan hända att du spenderar delen av dagen men någon form av säljmöte och du blir positivt överraskad när ni börjar prata siffror. Kvällen handlar om att skämma bort sig själv, men också om att planera inför hösten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill ingenting den här dagen så det gäller att du tvingar dig själv att prestera. Det blir en bra dag så länge du kan hålla fast vid din positiva inställning. Det är när du låter dig dras ned i trötthet och irritationen som saker börjar gå fel.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska tråkig onsdag. Du har helt enkelt tröttnat på alla intriger och på de människor som du brukar umgås med. Nu försöker du räcka ut en hand till personer som du inte sett på ett tag, men alla verkar vara upptagna och har inte tid med dig. Det blir en dag att rannsaka sig själv.

Lejonet 23/7-22/8

Du verkar vara upptagen med träning eller någon sport av något slag. Det blir en rolig och ganska intensiv dag. Just nu flirtar du en hel del med en person som du gillar, men som du inte är förälskad i. Du tyckeratt det är lite kul med uppmärksamheten.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra onsdag där du tillåter dig själv att göra saker som du vanligtvis inte brukar ägna dagen åt. Oavsett om du arbetar eller är ledig så går timmarna fort, lite för fort. Under dagen får du kontakt med en person som vill hjälpa dig framåt i ett projekt som du nyligen påbörjat.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Du känner en oro i magen och du vet inte hur du ska hantera den. Det bästa är kanske att lyssna till din intuition, om du bara kan få en uppfattning om vad det är som oroar dig. Känslan är ganska vag och svår att definiera.

Skorpionen 23/10-21-11

Du avskyr när andra har rätt och du har fel, något som du blir väldigt medveten om idag när en kollega verkligen gnuggar in i dig hur bra hen är. Du måste försöka att vända den här ilskan till något positivt. Motgångar kan vara en bra drivkraft framåt.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att göra som man vill och inte bry sig om vad alla andra tycker och tänker. Det kommer att blir en riktigt bra onsdag om du bara tillåter dig själv att få tillräckligt med svängrum för din kreativitet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en betydligt bättre onsdag än tisdag för din del. Att du klarade att prestera trots att du var så omotiverad och hade så dåligt självförtroende igår gör att du känner dig både piggare och gladare idag. Nu när ditt självförtroende har återvänt så visar du vilken vinnarskalle som du är.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del som du måste göra den här onsdagen och det kan hända att du kommer ifrån jobbet senare än du tänkt dig. Om du bara ställer in dig på att bli färdig med det nödvändigaste och skjuta upp resterande projekt till imorgon så kan du fortfarande hinna hem i tid. Kvällen blir en riktig energikick.

Fiskarna 19/2-20/3

Ilskan från igår finns kvar och det hjälper inte hur många gånger din vän ber om ursäkt, vissa saker måste få ta tid att smälta. Under dagen får du möjligheten att visa upp en lite sportigare sida av dig själv. Du mår bra av att låta dig distraheras av fysisk aktivitet.

Annons