Torsdag 13/8

13 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en del att göra den här torsdagen så det gäller att du håller ett ganska högt tempo redan från morgonen. Du har hört ett oroande rykte om en vän och nu försöker du forska vidare inom det ämnet.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska lugn. Du känner att du har rätt så bra koll omkring dig. Under den här dagen får du möjligheten att umgås lite mer med en ny kollega och det visar sig att den här personen är både intressant och rolig. Hen har samma typ av humor om du har vilket alltid är en bonus.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att hantera en person som har blivit en belastning men det viktiga är att du tar itu med problemet och inte skjuter det framför dig. Om du inte rensar luften snart kommer stämningen bli jobbig och infekterad vilket knappast underlättar.

Kräftan 21/6-22/7

Idag försöker du att hitta en lösning på ditt dilemma men det är inte så enkelt. Du vet att du har låtit det gå för lång tid för att kunna släta över allt som hänt. Du måste fundera igenom vad det är du vill ha ut av den här relationen och hur ärlig du är bredd att vara.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite besviken över att en vän inte dök upp i helgen när ni hade en spontan fest eller firande av något slag. Du vet att hen inte umgås alls mycket med det gamla gänget men du tycker ändå att hen kunde göra ett undantag. Tänk på att din vän kanske inte ens blev tillfrågad. Kanske är det din tur att höra av dig?

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om praktiska saker och om att få till vardagen igen. Det är inte lätt att pussla ihop alla tider men du gör ett bra försök både privat och på jobbet. På jobbet väntar en hel del utmaningar den närmaste tiden.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra torsdag där du lyckas hålla ett högt tempo utan att stressa. Just nu lånar du en hel del jordnära lugn av Stenbocken och det underlättar i din vardag. Under dagen får du en fråga som både kan vara smickrande men också lite påträngande beroende på vad du tycker om den som frågar.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det är inte lätt att hantera alla känslor du har just nu så därför är det bra att ta långa promenader och låta tankarna flyga fritt. Du bearbetar mycket av det som pågår i ditt liv i det undermedvetna när du tar stärkande promenader eller joggingturer.

Skytten 22/11-21/12

Du behöver mer sömn. Just nu slarvar du väldigt mycket med både maten och sömnen och det märks inte minst på ditt humör. Du borde kunna njuta lite mer än du gör av den här vackra perioden. Samla energi utomhus och ta en paus istället för att hela tiden boka in aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir intensiv men rolig. Du har mycket  att göra och dagen går fort. På kvällen träffar du en person som du inte sett på länge och det blir ett riktigt kärt återseende. En gammal konflikt tar ny fart den här dagen. Du får höra att det har spridits en lögn om dig i din bekantskapskrets.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är rätt så trött på att hela tiden få ta smällan av andra personers misstag. Det kan vara så att du har den typen av position som ger dig ett yttersta ansvar eller så tycker några av dina kollegor att det är skönt att du har mer ansvarskänsla än vad de har. Idag kräver du en förändring.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara aktiv och om att ha kul. Det blir en bra torsdag där du får mycket gjort. Om du arbetar igen så träffar du flera kollegor som du inte sett på länge. Kvällen handlar om ett löfte.

Annons