Fredag 14/8

14 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir riktigt givande på mer än ett sätt. Du har haft så mycket att göra veckorna att du inte riktigt orkat med dina vänner på kvällarna, men idag är det fredag och då är du på ett riktigt partyhumör.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att göra på jobbet men det tycker du är skönt för då går tiden fortare. Under dagen får du möjlighet att friska upp en chefs minne om ett löfte som hen gett. Du tycker att det är viktigt att ta hand om personalen, särskilt när tiderna är som de är. Lite fredagsfeeling är alltid uppmuntrande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och aktiv fredag där du hinner med både nytta och nöje. Om du arbetar är du kanske inte så effektiv som du kan vara men du har många nya och kreativa idéer. Kvällen bjuder på trevligt sällskap.

Kräftan 21/6-22/7

Idag stöter du på en person av en slump och det gör att du får en chock av starka känslor som bubblar upp. Det du trodde var glömt och begravet visar sig inte alls vara så. Du har begått ett stort misstag när du trodde att dina känslor skulle försvinna så lätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara i farten och på kvällen är du på riktigt partyhumör. Det blir en härlig fredag där en hobby eller en sport spelar en central roll. Under den här fredagsnatten gör du något som du aldrig skulle göra i vanliga fall.

Jungfru 23/8-22/9

Det hinner hända en hel del den här dagen. Fredagen kantas av drama, starka känslor och en hel del jobbiga minnen. Du slungas tillbaka flera år i tiden när du träffar personer från skolan eller från yngre dagar. Det här blir en bitterljuv tidsresa, men också en påminnelse om hur långt du kommit i livet.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inga enkla sätt att be om ursäkt. Det kommer att vara jobbigt och det kommer att vara känslomässigt påfrestande, men det är nödvändigt att säga förlåt om du ska kunna stryka ett streck över det som varit och gå vidare.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara aktiv och om att hinna med så mycket saker som möjligt innan du slutar jobbet. Om du är ledig så har du ändå saker att göra som kanske inte är så roliga, men som måste bli klara. På kvällen unnar du dig något du längtar efter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du råkar ut för en väldigt märklig händelse den här fredagen och du vet inte riktigt hur du ska tolka den. Du möter en person som gör ett starkt intryck på dig, starkare än du vill medge för dig själv. Har du ett förhållande kan det här mötet orsaka en del komplikationer.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen laddar du för at helgen. Du vet att du förväntas prestera den här helgen och du är bredd på det mesta. Din inställning är att visa vad du går för och att sätta alla konkurrenter på plats. På kvällen träffar du av en slump en person som du försöker hålla dig borta ifrån. Det blir ett känslomässigt kaos.

Vattumannen 20/1-18/2

Du myser verkligen när du äntligen avslutat en ganska lång arbetsdag. För dig är hela den här fredagen ett långt maratonlopp in mot helgen och det enda du vill när du stiger upp på morgonen är att få sluta jobba. Kvällen handlar om familjen och bjuder på en god mat och många skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Nu tar du dig själv lite för seriöst igen. Du borde försök lätta lite på din stela attityd och bjuda på dig själv mer. Vanligtvis är du en lättsam och humoristisk person, men den senaste tiden har du blivit allt mer allvarlig i takt med din oro för framtiden ökar. Lev i nuet, ingen kan sia om morgondagen.

Annons