Lördag 15/8

15 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du andas ut den här lördagen.  Äntligen är arbetsveckan slut och du kan ägna dig åt att göra vad du vill. Dagen verkar innehålla sport eller fysisk aktivitet. På kvällen är du bortbjuden men frågan är om du orkar med att vara social.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen får du väldigt mycket tid för dig själv och du blir lite handlingsförlamad. Oftast går dagarna så fort för att du har så mycket att göra, men idag så finns det inget inplanerat och då vet du inte vilket projekt du ska börja med. På kvällen får du riktigt roliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara redo för nästan vad som helst. Stjärnorna förvarnar om en märklig dag som kommer ta många underliga vändningar innan den är slut. Det enda och det bästa du kan göra är att möta just den här lördagen utvilad och full av energi.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig inte på humör för att umgås med dina vanliga kompisar idag. Efter gårdagen behöver du få tid att tänka och att smälta alla dina känslor. Du har insett att du inte kan gå vidare utan att reda ut den här härvan av missförstånd som har byggts upp den senaste tiden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska sen inledning på lördagen. Du sover längre än du tänkt dig och det gör att du får stryka en del av de aktiviteter som du planerat in den här dagen. En vän hör av sig och vill ha ditt råd i en känslig fråga. Öppna inte bara munnen utan tänk efter innan du ger hen din åsikt.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant inledning på helgen. Idag händer det saker som du inte räknat med samtidigt som det blir precis den dagen som du hoppats på. Låter det komplicerat, det är det, men den här lördagen är värd att vänta på.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite modigare än vanligt den här dagen. Du gör och säger saker som kan innebära att du startar en konflikt, något som du i vanliga fall undviker som pesten. Under kvällen får du höra en rolig nyhet av en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Livet förändras och det är inte alltid så lätt att hänga med i svängarna. Det blir en annorlunda lördag där du tvingas rannsaka din situation inför den kommande hösten. Du har en del tunga, men nödvändiga beslut att fatta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inte mycket att göra åt ett rykte som börjat florera. Om du försöker dämpa det här ryktet är risken bara att du förvärrar det. Försök istället att ignorera det du hör och fokusera på saker som gör dig glad istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir högintensiv och du presterar verkligen på topp. Idag visar du varför du är en kraft att räkna med och du bevisar också att du har utvecklats trots de usla förutsättningarna den här våren. Idag får du mycket ros och en hel del goda nyheter. Kvällen blir riktigt mysig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter lite extra den här dagen. Det verkar som du är utomhus en hel del och den friska luften får dig att koppla av. Stäng av telefonen och njut av nuet. Varken din släkt eller ditt arbete är så akut att det inte kan vänta till imorgon.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen försöker du hinna med både nöje och nytta. Det blir en bra dag där du känner att du hinner med allt du planerat men du hinner även med att bara ta det lugnt och njuta lite. Kvällen blir romantisk.

Annons