Söndag 16/8

16 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4B

Det finns många möjligheter den här söndagen, men risken är att du är för trött för att överväga dem.  Både veckan och lördagen har varit intensiva så nu vill du bara ta det lugnt och samla krafter inför kommande vecka.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att välja vart du ska börja den här söndagen. En massa mindre projekt kräver din uppmärksamhet och du blir nästan lite handlingsförlamad. Glöm inte bort att du ska vara lite snäll mot dig själv också. För varje måste du utför så bör du belöna dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del roliga aktiviteter att se fram emot idag. Det finns saker som du riktigt gått och längtat efter medan annat bara ska bli skoj . Under dagen så kan underligt samtal leda till ett ännu märkligare beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du en unik chans att rätta till något som är fel men det kräver en aktiv insats från din sida. Den senaste tiden har du varit rätt så passiv när det kommer till ditt eget liv. Du har följt med strömmen och låtit andra bestämma.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som har svårt att bestämma dig när det kommer till dina känslor det märks inte minst idag. Du lurar dig själv att du är intresserad av en person som du egentligen inte känner så starkt för och när det börjar bli allvar får du nästan lite panik.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om målmedvetenhet och om att göra det man tror på även om ingen annan gör det. Du brukar kunna vara envis men samtidigt så gillar du inte att sticka ut för mycket. Idag bestämmer du dig för att du följa ditt hjärta och strunta i vad andra tycker och tänker.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en inspirerande och lite annorlunda söndag där du vågar ta för dig mer än vanligt. Det finns inget stopp i dig utan du njuter till fullo av värmen, sommaren och livet. Kvällen blir lite annorlunda men väldigt trevlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tag i något som du medvetet skjutit upp alldeles för länge. Det är något som du finner trist, lite meningslöst en som du vet måste göras oavsett dina åsikter. Under eftermiddagen är du fri att göra precis vad du vill.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska händelselös söndag, särskilt om din vän är upptagen av annat. Du har varken orken eller viljan att ta tag i ditt umgängesliv. Det finns bara ett fåtal vänner som du verkligen vill umgås med så se till att hålla kontakten med dem.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen unnar du dig mesta som du vill ha. Du har varit ganska disciplinerade senaste veckorna både när det gäller vad du äter, hur mycket du tränar och därför tycker du att förtjänar en dag utan regler. Det blir en riktigt social och härlig söndag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du sätter ditt tålamod på prov idag och på sätt och vis är det bra. Du kan behöva veta vart dina gränser går och hur mycket du orkar med innan du flyger i taket. Kvällen handlar om vänskap, om att förlåta och om att ha kul.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lite problem att lyssna in vad andra personer vill just nu. Du tänker mycket på dig själv och på dina egna behov. Visst är det bra att kunna sätta sig själv i fokus men det skulle också vara bra om du visade lite mer omtanke om din närmaste.

Annons