Måndag 17/8

17 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen låter du dig inspireras och du blir på ett väldigt gott humör när en vän föreslår en ganska utmanande men rolig aktivitet. Dagen kretsar kring att göra saker som är både roliga och jobbiga på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen inleds med något som utmanar ditt tålamod. Du är inte känd för att ha kort stubin, men när det kommer till vissa personer är det som om de vet precis vilken knapp de trycka på. Under förmidagen lugnar du ned dig och resterande måndag blir faktiskt riktigt bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att veta vad du vill just nu. Du brukar inte vara velig, men idag är det som om alla beslut blir fel och du känner dig frusterad. Alla har dagar som går lite bakvänt. Det är bara att ha kvar lugnet och att hoppas på att dagen går fort.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något du borde göra idag men du orkar inte riktigt. Din kommunikation med en viss person har uteblivit och kanske är det på tiden att du tar någon form av initiativ om du vill att saker ska förändras. Det går inte att hoppas på att allt ska ordna sig av sig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt irriterad på en person som hela tiden hör av sig och som inte riktigt respekterar att du vill ha lite personligt svängrum. Visst tycker du i grund och botten om den här personen men hen tenderar att vara lite för intensiv för din smak.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar tag i något hemma idag och det känns skönt när det är gjort. Om du arbetar så kan det bli en sen kväll på grund av ditt hemma projekt. Just nu får du mycket energi av solen så ta till vara på den. På kvällen kan ett samtal eller ett sms överraska dig.

Vågen 23/9-22/10

Du har haft en hel del problem med en kollega som är väldigt egensinnig och gör som hen vill oavsett andra personers åsikter. Idag får flera av er nog och bestämmer er för att prata med den här personen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir väldigt besviken och känner dig lite övergiven när en vän plötsligt ställer in en date som ni har. Egentligen vet du att din vän har fullgod anledning men du kan ändå inte hjälpa att du känner dig lite bortprioriterad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen börjar sent och slutar tidigt. Av någon anledning är du väldigt trött den här måndagen. Du har ingen energi på jobbet och hemma vill du bara sova. Kanske ska du se över dina matvanor lite. Du skulle behöva få i dig extra vitaminer och du skulle må bra av att vara utomhus mer.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra inledning på veckan. Du gör det du förutsatt dig att göra och lite till. Idag känner du dig produktiv och du har massor av energi. Lite goda nyheter blir grädden på moset den här måndagen. Kvällen handlar om att peppa en familjemedlem.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du ett ganska lugnt tempo i kroppen och det är bra för dig. Du behöver det här för att kunna fokusera på hösten. Om du har möjlighet så är du utomhus hela dagen. Närheten till naturen harmonierar bra med din sinnesstämning.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att uppfylla vissa löften och om att våga vara sårbar. Du ogillar för djupa samtal om känslor särskilt med människor som står dig väldigt nära. Just nu känner du att den typen av samtal får dig att sänka din gard.

Annons