Tisdag 18/8

18 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen har du hel del aktiviteter som du vill genomför och det gäller att planera om du ska hinna med. Det kan handla om vissa inköp eller om någon sport. Kvällen bjuder på lite härligt skvaller och en hel del skratt.

Oxen 20/4-20/ 5

Du har svårt att säga nej till en person idag. Hen förtjänar verkligen vad hen ber om även om det innebär lite extra jobb för din del. Kvällen handlar om positiva nyheter och om att träffa vänner. Det blir en trevlig kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inga bra sätt att meddela det du vill ha sagt idag så det är bara att ta tjuren vid hornen. Ibland är det minst smärtsamma sättet det mest brutala. Genom att vara helt ärlig undviker du missförstånd och komplikationer.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska intensiv tisdag där du umgås med en person som du har varit med ganska mycket den senaste tiden. Trots det så inser du att dina känslor för hen inte alls är så starka som de borde vara, du har svårt att släppa taget om någon annan och därför är ditt hjärta redan upptaget.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drömmer dig bort den här dagen. Det finns varken energi eller vilja att göra något speciellt så därför tar du det lugnt och unnar dig att vara lat. Om du arbetar kan ditt passiva beteende reta vissa av dina kollegor.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rak på sak idag och det borde uppskattas, men applåderna uteblir. Tvärtom kan vissa personer irritera sig på din uppriktighet. Det grundar sig i att du levererar åsikter om saker om ingen har bett dig kommentera. Ibland är det bättre att vara tyst.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en vilja att stå upp för en person som ofta blir missförstådd. Du tycker det är synd att så få inser vilka kvaliteter den här personen besitter. Det finns en anledning till att hen inte är så omtyckt och den anledningen kommer du bli närmare bekant med idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska grinig den här tisdagen. Du känner dig trött och omotiverad vilket gör att du inte riktigt orkar ta tag i dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du behöver få komma ifrån och vila upp dig lite. Kvällen handlar om vänskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen överraskar din vän dig. Frågan är om det är positivt eller negativt. Den här typen av nyheter är inget som du vill få slängd fram från ingenstans. Du skulle behöva få tid att förbereda dig lite så att du kan leverera en genomtänkt reaktion på hens överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir riktigt bra. Du gör en massa saker för dig själv, för ditt självförtroende och det ger resultat. Den senaste tiden har verkligen gått både ned och upp när det gäller din självkänsla, men nu börjar den byggas på dag för dag i samma takt som du får uppmuntran och positiv feedback från din omgivning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att fokusera idag. Dina tankar vandrar fram och tillbaka och du börjar planera en överraskning för din partner eller vän. Det kan handla om ett jubileum eller en födelsedag. Det viktiga för dig är att din partner/vän verkligen inte misstänker något.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får för dig att du ska vara lite mer aktiv idag, men din motivation och din ork går inte hand i hand. Du har helt enkelt inte energi att göra allt som din hjärna tycker att du borde göra. Ge dig själv lite andrum. Ibland behöver man bara få vara.

Annons