Onsdag 19/8

19 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir vad du gör den till. Du har så mycket frihet just idag att du faktiskt helt kan välja om du vill vara aktiv eller bara ta det lugnt. Idag tar en person kontakt med dig och frågar om ni kan ha sällskap till ett evenemang, fest eller något liknande.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att ha koll och om att visa vad går för. Du är väldigt mån om att hålla en hög och jämn kvalitet på arbetet och din chef är imponerad av det du presterar. Kvällen blir mysig och väldigt familjär.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande gott humör idag och dy njuter verkligen av livet i största allmänhet. Dagen handlar om att fokusera på saker som är viktiga, som hälsan, familjen och arbetet. En rolig händelse förgyller kvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Du förstår inte hur saker har kunnat bli som de blivit. Hur du än vrider och vänder på problemet så kan du inte hitta en enkel lösning på det och du har börjat inse vad det är du är på väg att förlora. Idag är din saknad och längtan lite extra stor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en bra onsdag att se fram emot, det gäller bara att du inte stressar för mycket. Just nu ställer du rätt så höga krav på dig själv och det gör att pressen på att lyckas är ganska stor. Kvällen blir lugn, men mysig.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar i ordentligt idag och det är för att det är viktigt för dig att kunna visa vad det är du vill. Under den här dagen får du positiva besked från en kollega gällande arbetet. Det här är nyheter som du hoppats på men inte riktigt vågar tro ska inträffa.

Vågen 23/9-22/10

Du tar dagen lite som den kommer. Du tycker att det är skönt att kunna ha ett lägre tempo på jobbet än du brukar ha i vanliga fall. Under eftermiddagen får du höra ett rykte som du blir förvånad över. Det här trodde du aldrig skulle hända.

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen så får du möjligheterna att visa upp din kreativ lite extra. Du tycker att det är roligt att få tänka utanför ramarna. På arbetet så har är du väldigt klartänkt när det gäller knepiga dilemman. Du ser lösningar som ingen annan ser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en möjlighet att umgås lite med en vän som du verkligen har saknat i sommar. Ta den här chansen eftersom snart är hösten här och då kommer både ditt och din väns schema blir mycket tajtare. På kvällen försöker du medla mellan två vänner som inte kan hålla sams.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen har du mycket att göra. Du förbereder dig inför att hösten ska komma igång på allvar, särskilt när det gäller jobbet. Du är mån om att verkligen förbereda dig eftersom du vet att det kommer att underlätta för dig själv längre fram.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant onsdag som bjuder både på goda nyheter och där du fattar en del kontroversiella beslut som har med ditt arbete att göra. Du har en aktiv och väldigt produktiv onsdag där du får till en hel del planer på hur du ska lägga upp jobbet i höst.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en del problem mellan dig och en person som står dig nära. Det som är svårast att tampas med är att ni just nu är att ni inte kommunicerar särskilt bra. Det är som om ni pratar förbi varandra istället för med varandra.

Annons