Torsdag 20/8

20 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du möta en grupp av personer som du inte sett på länge och det blir på många sätt ett kärt återseende. Även om inget är riktigt som vanligt så börjar vardagen bli lite mer normal igen.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen bjuder på ett ovanligt lugn. Du njuter av att slippa både stress och press även om det finns en hel del att göra den här dagen. Under eftermiddagen så passar du på att skämma bort dig själv lite. Är det vackert väder tar du gärna en promenad under kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har så mycket som du vill få svar på, men de här frågorna är varken enkla eller oproblematiska. Du måste vara finkänslig eftersom du ger dig ut på väldigt tunn is när du börjar forska i bakgrunden till vissa av de här frågeställningarna.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en trevlig och social torsdag där du för en gångs skull kan skjuta dina privata problem åt sidan en stund. Under den här dagen lär du känna en ny person som kan komma att blir en stor del av ditt liv längre fram.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du söker råd hos den mest praktiska och logiska person som du känner. Du behöver få lite perspektiv på ett förslag som du fått av din arbetsgivare. Genom att diskutera frågan med din vän kan du se på situationen med andra ögon.

Jungfru 23/8-22/9

Du oroar dig för mycket just nu. Det är bättre att ta en sak i taget och fokusera på nuet än att försöka planera för lång fram i tiden nu när ovissheten är så stor. En klok vän ger dig ett värdefullt råd som du bör ta till vara på.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker övertyga en vän om att hen ska tänka lite mer praktiskt. Hen är väldigt impulsiv och då blir det inte alltid resultaten så genomtänkta. Du kan också vara impulsiv men sällan när det gäller jobbet eller saker som kostar mycket.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om prata med dina vänner och försöka hitta en plan som fungerar för alla. Som det är nu så har ni en massa starka och olika viljor vilket försvårar era planer. Visa att du kan medla och att du kan hitta ett alternativ som alla nöjer sig med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen försöker du att lyssna på en väns råd och det går så där eftersom du har svårt att fokusera. Dina tankar vandrar iväg och du funderar mycket kring ett privat problem som du har. Du får tvinga dig själv att försök koncentrera dig på dina arbetsuppgifter.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här torsdagen har du roligt och du njuter av livet. Du träffar trevliga människor och du börjar inse att du verkligen hamnat rätt när det gäller jobbet. På kvällen får du ett sms av en person som inte hört av sig på länge.

Vattumannen 20/1-18/2

Du funderar på att göra om hemma, men din familj är inte lika sugen på att genomföra den här planen. Problemet är att du plötsligt ser alla fel överallt. När du börjar fixa i en del av hemmet så blir alla andra skavanker så uppenbara.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara aktiv och om att få mycket gjort. Du trodde att det skulle bli en lugn dag med din arbetsgivare har andra planer. Idag finns det en risk att du kommer ihop dig med en kollega som kan vara ganska snarstucken.

Annons