Fredag 21/8

21 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en del att ta in den här fredagen. Du har mycket som både är roligt och utmanande på samma gång. Under dagen så är du en hel del med en av dina vänner och det känns skönt att kunna samarbeta igen. Kvällen blir ganska lugn.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en underlig fredag på många sätt. Nyheter sprider sig på din arbetsplats och du känner hur förändringarnas vindar blåser dig rätt i ansiktet. På sätt och vis kan det här vara bra för dig. Du tar sällan initiativet till en förändring själv, men nu när du är tvungen så inser du att det faktiskt är det bästa som kunde hända.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får en del att göra den här fredagen och du försöker hålla ett högt tempo trots att du är ganska trött. Under dagen får du höra rykten som både kan vara skrämmande och uppmuntrande på samma gång.

Kräftan 21/6-22/7

Du står inför många val just nu och det gör dig nästan lite handlingsförlamad. Lägg till att du bränt din broar med en person som du börjar längta mer och mer efter så har du ungefär nuläget den här fredagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att hålla dig för skratt idag. Du befinner dig i en dråplig situation och du kan verkligen inte förstå hur just du hamnade här. Många små misstag har sakta men säkert lett dig fram till den punkt som du nu befinner dig på nu. Det är bara att inse att vissa dagar går det mesta fel.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra avslutning på veckan för din del. Du har verkligen gått och längtat efter den här fredagen och nu när den är här så är humöret på topp och kreativiteten blomstrar. Kvällen handlar om dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Du vet vad du vill idag och det är bra. Du brukar vara ganska velig, men just nu får du lite mer bestämdhet från en influens från jord. Du har vissa utmaningar att möta på arbetet och då kan det vara bra med lite envishet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar det lugnt idag. Visst finns det att göra, men varken orkar eller vill stressa. Under dagen får du höra en del nyheter från din chef och det kan komma att påverka dig i framtiden. Kvällen handlar om att reflektera lite mer över livet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar tag i ett bekymmer som har irriterat dig länge, men som du inte riktigt har orkat med tidigare men nu kommer det in energi i ditt horoskop och då kan du ta tag i det här problemet med förnyade krafter. Kvällen blir trevlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en kul och utmanande dag där du faktiskt lyckas prestera bättre än vanligt. Det finns ett driv och en vilja att ta dig framåt just nu och det påverkar de flesta områdena i ditt liv. En komplimang gör dig glad och nästan lite blyg på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att få saker att fungera både med hjälp av viljekraft och kluriga idéer. Som tur är har du bra kollegor som vet hur de ska kunna hjälpa dig att ro dina projekt i hamn. Kvällen handlar att vila och ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ogillar ett rykte som du får höra idag, men du har svårt att få reda på om det är sant eller falskt. Det verkar som om informationskällan är lite hemlig. Det kommer att visa sig att vissa bitar i det här ryktet stämmer medan annat är lite överdrivet.

Annons