Lördag 22/8

22 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är ganska slut den här lördagen. Det har varit en känslomässig berg och dalbana under förra vecka och även om du i det stora hela mår toppen så finns det vissa saker som oroar dig. Du kan bli lite pessimistisk, särskilt när det gäller områden i ditt liv som du inte kan påverka.

Oxen 20/4-20/5

Du behöver verkligen den här lördagen. Det har varit en stressig och dramatisk vecka och nu kan du äntligen koppla av. Under dagen ägnar du dig åt trevliga saker som att fixa hemma och laga mat. Kvällen blir social och väldigt rolig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill verkligen visa din vän att du kan bättre än det du presterat hittills, men tyvärr så stöter du på problem som kan vara rätt jobbiga att bygga över. Just nu är det bästa tipset att ha tålamod och att inte stressa fram resultat.

Kräftan 21/6-22/7

Du går mot nya tider med mer vardag och mindre frihet. Det blir tufft att ställa om och risken är stor att du slarvara både med mat och med sömn så här i början. Tänk på att om du vill bygga vidare på din karriär så är det nu, i början av hösten som du måste märka in ditt revir.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har ett ansvar som du tagit på dig idag och det är bara att fullfölja det även om du inte är på humör eller riktigt orkar. Nästa gång kanske du tänker dig för lite innan du lovar saker som du inte vet om du kommer kunna hålla. Kvällen blir festlig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är uttråkad och vill bara hitta på något kul för att få tiden att gå. Det är inte så vanligt att just Jungfrun drabbas av den här typen av rastlöshet, men nu när Månen är stark i ditt tecken som blir du känsligare och mer lättpåverkad än annars.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en mängd aktiviteter att välja ibland idag och det kan som vanligt orsaka vissa problem hos den veliga Vågen. Även om du har blivit bättre på att fatta tuffa beslut så innefattar det inte de här små vardagsvalen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är en bra dag att vara kreativ på. Testa dina gränser och ha högt till tak. Var inte orolig för att sticka ut eller göra fel, du kommer att upptäcka att du har så mycket att ge om du inte begränsar dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du stöter på problem i form av en väldigt envis släkting som alltid ska gå emot allt vad som är nyttigt för hen. Du har ofta försökt att resonera med den här personen, men du har insett en vikten av att vara tydlig och inte lirka för mycket med hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och utmanande dag där du får chansen att visa upp din charmigaste och mest pratglada sida. Det blir en del utmaningar på kvällen men inget som du inte kan hantera. Kvällen blir trevlig lite galen och väldigt sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har förstått att en person är upprörd på dig idag men du väljer att skjuta lite på den här diskussionen eftersom det känns som om det inte kommer att bli bra om du stressar fram den. Under kvällen träffar du vänner och har det väldigt trevligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att säga nej även om du tycker det är jobbigt. Ibland måste man hålla fast vid de beslut som man tar oavsett vad det innebär i längden. Visa att du kan stå för dina löften och att du är bredd att ta smällen om den kommer.

Annons