Söndag 23/8

23 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en bra anledning till att säga ja till ett förslag idag så tveka inte. Visst har du en del andra planer, men inget som är hugget i sten. Det här är en unik chans som kanske inte kommer igen i första taget.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen försöker du få rätsida på en mängd olika tankar som far omkring i skallen på dig. Egentligen handlar det främst om arbetet men också en del om det privata. Det blir utåt sett en ganska lugn och harmonisk dag men inom dig är det lite av ett tumult.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag blir du arg och besviken på en person som ständigt sviker sina löften. Du vet sedan tidigare att hen inte är att lita på, men du trodde att hen hade blivit bättre. Idag blir du återigen ledsen när hen antingen inte dyker upp eller ställer in er träff.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska ineffektiv. Du är trött efter lördagen och du orkar inte hitta på något. Idag funderar du på att ta kontakt med en viss person, men du är rädd för vad hen kommer att säga så du håller dig undan ett tag till.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara aktiv. Du verkar hålla igång med en idrott eller något annat kul. Under dagen får du höra lite skvaller som bekymrar dig. Det här är en allvarlig konflikt som kan eskalera ännu mer om inget görs.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir ganska lugn. Du tar gärna en promenad eller tillbringar några timmar utomhus. Under dagen får du möjligheten att lägga upp en plan som rör hösten. Du har idéer, men än så länge är de på planeringsstadiet.

Vågen 23/9-22/10

Du har en tendens att ta åt dig av det mesta just nu. Även om något är tänkt som feedback för att hjälpa dig så blir du lite förolämpad av kritiken. Under den här dagen har du fått ett ultimatum som du överväger.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir riktigt lyckad och du njuter av den sista sommarvärmen. Du vill verkligen passa på att vara utomhus så mycket som möjligt nu när vädret är med dig. Kvällen bjuder på en del utmaningar och på en hel del roliga upplevelser.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen försöker du hinna med en mängd småprojekt men det går så där eftersom du inte är så motiverad. Du behöver peppa dig rejält för att ens komma igång. Kvällen blir underhållande och väldigt överaskande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar över ett dilemma som du har, men hur du än vrider och vänder på problemet så kan du inte hitta en självklar lösning på det. Egentligen handlar det om att du borde ta tjuren vid hornen och reda ut en konflikt, men du vet inte om du är riktigt mogen för det ännu.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara aktiv och om att prestera. Det blir en rolig och intensiv dag där du får mycket gjort. Bäst jobbar du om det är lite behagligare utomhustemperatur. Kvällen blir tidig för då är du trött.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen försöker du be en vän om ursäkt men det blir fel. Det som skulle bli en förklaring liknar mer ett försvar av varför du agerat som d gjort och det retar snarare upp din vän än tvärtom. Det bästa är om du uttrycker dig väldigt, väldigt försiktigt.

Annons