Måndag 24/8

24 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen tar ett rykte fart och det kan verkligen eskalera om du inte gör allt för att stävja det. För dig handlar det mycket om stolthet men även om modet att kunna bekänna något som du skäms lite för.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som har svårt för förändringar och just nu är det lite tumult i ditt liv. Den här hösten kommer vara starten på en rad nyheter och det blir jobbigt i början att anpassa sig men på sikt är de här  förändringarna de bästa som kan ske. Idag får du lite försmak på vad som är på ingång.

Tvillingar.na 21/5-20/6

Du har en tendens att köra på i ett högt tempo utan att stanna upp och reflektera. Det här gör att du ofta inte märker av dina misstag innan det är försent. Idag är du på väg ett göra något oerhört dumt så innan du kasta dig in ett nytt projekt bör du ta ett djupt andetag och fundera igenom det ordentligt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att organisera upp ditt arbete och komma igång med höstens projekt. Det blir en intensiv och givande dag. Eftermiddagen bjuder på en överraskning som kan vara lite jobbig. Det handlar om ett oväntat möte som väcker starka känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du mår riktigt bra just nu och livet leker. Du är tillbaka i vardagen igen och även om förutsättningarna har ändrats lite så känns det betydligt bättre än i våras. Under dagen får du möjligheten att lära känna lite nya kollegor.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att anpassa dig till arbeten som innebär en längre tids isolering. Du tycker visserligen om att vara själv en del men för mycket ensamhet väcker grubblerier hos dig. Har du arbetat hemma i vår så kan du få goda nyheter beträffande jobbet idag.

Vågen 23/9-22/10

Du har en tendens att bli irriterad på en kollega som bara vill väl men som ofta går över gränsen genom att snoka för mycket i det personliga. Idag upplever du att hen är ovanligt påträngande och inga fina vinkar tycks hjälpa.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir ett nytt sätt att tänka idag och det gäller att du är öppen för nya arbetssätt. Oftast så brukar du bejaka alla typer av förändringar men det senaste halvåret har du börjat tycka det är jobbigt när saker ändras. Du vill att initiativet till en ändring ska komma från sig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir intensiv och ganska påfrestande. Du är inte van att behöva ta kommandot på jobbet eftersom det oftast finns en mängd andra som mer än gärna ta på sig den rollen. Kvällen blir intressant.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir rolig och informationsrik. Du njuter av att få träffa kollegor som du har haft en begränsat umgänge med under lång tid. Nu börjar allt bli lite mer normalt. På kvällen får du en riktigt positiv överraskning som kan hjälpa dig framåt i dina privata ambitioner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är tillbaka på ruta ett igen men det är kanske bra. Det projekt som du startade upp var dömt att misslyckas och nu får du chansen att göra om och göra rätt. Ibland är det bra att tänka igenom saker innan man sätter igång.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite trött på det mesta i ditt liv, det kan vara ditt arbete, dina vänner eller din partner. Det har gått alldeles för mycket slentrian i din vardag och nu börjar det klia i kroppen efter en drastisk förändring. Försök att fundera igenom vad det är du egentligen är missnöjd med.

 

Annons