Tisdag 25/8

25 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är orolig att det som du tycker är jättebra just nu ska gå förlorat om du inte blir mer aktiv i dina sociala kontakter. Det är särskilt en person som du vill bli tajtare med men hen kan vara lite svår att komma nära. Det här är en ytterst privat person .

Oxen 20/4-20/5

Det är många starka känslor i ditt tecken just nu och du känner dig både överkörd och irriterad på din ledning på jobbet. Du vet att omständigheterna är som de är och du kan inte påverka situationen nämnvärt men det hindrar dig inte från att bli frustrerad. Dagen blir väldigt intensiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du diskuterar mycket med en kollega och ni kompletterar varandra bra eftersom ni ofta har olika synsätt som kan gen varandra lite nya perspektiv. Du tycker genuint mycket om den här personen och du känner att hen berikar ditt arbete.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen går fort och du har roligt. Du umgås tätt med dina kollegor och det kan vara både givande och lite jobbigt. Det jobbigaste är att vissa av dina kollegor kan bli väldigt personliga och ibland får du veta saker som du inte vill veta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är tillbaka i vardagen igen och idag känner du extra mycket av tröttheten. Du har slarvat med att gå upp på morgonen och det har blivit lite för många sena kvällar den här sommaren vilket gör att du nästan känner lite av en jetlag nu när jobbet börjar igen.

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen handlar om att bryta ovanor och föra in ett sundare tänk i din vardag. Det här kan vara svårt, allra helst när det kommer till mat. Jungfrun uppskattar god mat och har ett inneboende sug efter sött. Här gäller det att hitta rutiner runt matvanorna som fungerar långsiktigt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir annorlunda men rolig. Du har mycket att göra och tempot är ganska stressigt. Du är inte van vid den här stressen så det kan bli påfrestande för dig. När det är som mest att göra bör du ta en kort paus bara för att komma ifrån och rensa hjärnan lite.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på väg in i en spännande fas av det här året. Det handlar om utmaningar och om att testa sina egna begränsningar. Du kommer att lära dig att du kan mycket mer än du själv tror. Våga vara stolt över dig själv och över dina prestationer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen lite som den kommer. Just nu orkar du inte riktigt planera framåt utan hoppas på att ödet ordnar så att allt blir bra. Bristen på initiativ kan irritera en familjemedlem som tar din ovilja att fatat beslut som lathet. Här är det bra med en rak kommunikation.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska pratglad och rolig tisdag där du sätter grunden för de kommande veckorna på jobbet. Du har hamnat en trevlig arbetsgrupp och du börjar inse att det här kan blir riktigt bra. På eftermiddagen väntar en fysisk utmaning. Dagen avslutas med en komplimang som gör dig jätteglad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får som du vill men du är ändå inte nöjd. Du tycker att den här segern gick lite för lätt och nu undrar du om du missat något viktigt. Under dagen vill en chef prata med dig om nya arbetsuppgifter och om en eventuellt ökat ansvar.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen går fort och det för med sig att du inte riktigt hinner med allt du vill få gjort. Visst är det kul när tiden bara flyger iväg, men det är inte lika kul om du blir tvungen att jobba över. Kvällen handlar om ett allvarligt samtal.

Annons