Onsdag 26/8

26 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att förhållanden idag inte är ultimata men du måste ändå försöka göra det bästa av situationen. Det mesta handlar om inställning och om att anpassa sig något som du brukar vara bra på. Under kvällen händer det något kul.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir informativ och händelserik. Du inser att du plötsligt har fått en deadline att förhålla dig till och nu gäller det att göra det bästa tänkbara av situationen. Under eftermiddagen får du chansen att göra något bara för dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att det är lätt att tänka fel när man stressar men ändå kan du inte låta bli att hela tiden höja tempot. Du kommer inte bli klar fortare bara för att du jobbar snabbare. Risken för fel ökar när du slarvar och då kan det hända att du får göra om allt igen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag så blir du osams med en av dina äldsta vänner. Egentligen handlar det om en småsak, men det blir uppförstorat och risken är stor att ni sårar varandra genom att säga elaka saker som ni egentligen inte menar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period då mycket händer både arbetsmässigt och privat. Lägg till lite sömn, dåliga matvanor så har du en stor risk att bli krasslig den närmaste tiden. Just nu hanterar du stress väldigt dåligt och du har alldeles för mycket planerat när du väl är ledig.

Jungfru 23/8-22/9

Du får inte blir oroad över en vän och hens sätt att arbeta. Du måste ha tilltro till att det finns andra metoder att föra ett projekt i hamn än ditt sätt. Ibland kan du vara lite fyrkantig i ditt sätt att tänka och det är du idag.

Vågen 23/9-22/10

Du är på hugget den här onsdagen och du kastar dig över de tuffaste uppgifterna utan att blinka. Din chef blir överraskad av din positiva inställning och din arbetsvillighet. Idag är en dag då du imponerar på din omgivning.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara effektiv utan att för den sakens skull stressa upp sig. Det blir en fin balansgång mellan att vara driftig och att behålla lugnet. Under dagen möter du en person som imponerar på dig med sin idérikedom.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande gott humör den här onsdagen. Du har lyckats leverera över förväntan och dina chefer är förvånade. Du vet din egen kapacitet men det är sällan som du visar hur mycket du kan hinna med när du väl sätter den sidan till.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ganska lugn och skön. Du rår dig själv i mycket och du slipper samarbeta med andra vilket du tycker är lite tråkigare men mycket enklare. Under dagen får du ett positivt besked som kommer att ge dig en rejäl dos extra energi.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du gjort fel men du har svårt att erkänna det öppet. Du försöker bortförklara ditt misstag men risken är att du trasslar in dig ännu mer. Ibland är det bästa att bara svälja stoltheten och tala om du man gjort bort sig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter lite feedback i ett projekt som du påbörjat men av någon anledning så vill inte din chef dela sin åsikt om just den här insatsen. Kanske är det för att hen vill att du ska bli lite mer självständig och att du ska tro på din egen förmåga.

Annons