Torsdag 27/8

27 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om initiativförmåga och viljan att prestera även om du måste jobba självständigt. Idag sätts mycket av din självdisciplin på prov och det gäller att du inte låter dig distraheras av andra saker än arbetet. Kvällen blir trevlig, social men relativt tidig.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen försöker du tänka praktiskt och hjälpa dina kollegor att komma igång med ett ganska omfattande projekt. Det blir en stressig och rätt så krävande dag där du får hoppa fram och tillbaka mellan olika uppgifter,

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är inte alltid så enkelt att lyfta fram dina åsikter i ett lite mer officiellt sammanhang. När du pratar öppet om vad du tycker finns det alltid en risk att du får mothugg av betydligt mer pålästa personer. Det här är en nyttig utmaning för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det är en hel del skitsnack i din umgängeskrets och handen på hjärtat så står du för en hel del av skvallret själv. Du borde rannsaka ditt beteende och fundera på om det är den här typen av människa som du vill vara. Du vet att du är bättre än det här, men det är så lätt att dras med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får faktiskt skylla dig själv idag. Du säger eller gör något väldigt ogenomtänkt och det resulterar i att saker blir uppförstorade. Om du inte vill ha en massa privata diskussioner som innefattar upprörda känslor och en hel del ilska så bör du vara försiktig och tänka innan du agerar idag.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant och utmanande torsdag där du verkligen får testa på vart dina gränser går. Du brukar ha en rejäl portion med tålamod, men när det gäller en viss kollega så är din stubin mycket kortare än vanligt. Hen triggar alla dina ömma punkter på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och kreativ. Du får uttrycka dig på ett konstnärligt sätt och det trivs du med. Du gillar att imponera på människor med din talang, särskilt när du kan kombinera den med produktivitet på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen handlar om att visa empati och försöka sätta sig in i en kollegas situation. Du tycker att den här personen är lite väl mesig, men då utgår du från sig själv och från dina förutsättningar. Under dagen kan ett allvarligt samtal med en chef få dig att fundera på en vidarutbildning av något slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite småsur idag och det hjälper knappast upp ditt humör att din vän beter sig nonchalant. Du vet att hen vill imponera på sina vänner, men du tycker att hen gör det på ett dåligt sätt och att det går ut över er två.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir rolig och varierande. Du har en del att göra både på morgonen och på kvällen men eftermiddagen ser ganska rofylld ut. Se till att ta tillvara på den paus som du får. Har du möjlighet bör du ta en promenad och försöka hämta lite energi utomhus. Kvällen bjuder på en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du pratar med en chef idag och inser att hens förväntningar på dig är väldigt höga. Visst gillar du en utmaning, men i det här fallet börjar du fundera om du faktiskt inte har tagit dig vatten över huvudet. Hen har en övertro på din förmåga.

Fiskarna 19/2-20/3

Du pratar med en släkting om att förändra något i ditt boende eller ditt arbete. Du har varit lite missnöjd under en tid och nu vill du försöka göra något åt situationen istället för att gå omkring och vara irriterad. Kvällen blir livlig och social.

 

Annons