Fredag 28/8

28 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir inte alls som du tänkt dig idag och det beror på att du har haft rätt så höga förhoppningar om just den här fredagen. Tänk på att planer ändras på grund av yttre omständigheter och inte på grund av att dina vänner vill ställa in. Ibland måste man acceptera det oundvikliga.

Oxen 20/4-20/5

Du dras in i en rad intriger och du är inte särskilt förtjust i allt det här dramat. Det mesta utspelar sig på din arbetsplats och på någotsätt blir det viktigt för flera parter att du tar just deras parti. Själv vill du hålla dig neutral. Kvällen handlar om framtidsdrömmar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att förmedla det du vill ha sagt idag. Det beror på Merkurius position. Du får lite svårt med kommunikationen i de här lägena så det gäller att vara extra rak och tydlig. Kvällen handlar om en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Du har bestämt dig för att du är klar med en viss person och du är redo att gå vidare med ditt liv och det fungerar utmärkt så länge du varken blir påmind eller stöter på hen. Dina känslor är fortfarande starka och när ni ses så faller du på nytt igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är tvungen att diskutera ett känsligt ämne med en kollega som kan vara väldigt trög ibland. Du känner ett behov av att uttrycka dig lite tydligare och tala lite långsammare varje gång ni två har en dialog. På kvällen vill du gärna slappna av och träffa kompisar.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rastlös idag och det beror på en kombination av Pluto och Månen. Du känner att du inte riktigt är på rätt plats i livet men du vet inte vad det är som du kan eller vill förändra just nu.  Kvällen blir livlig och väldigt social.

Vågen 23/9-22/10

Du tar avstånd från en konflikt i hemmet. Du vet att om du lägger dig i, försöker medla eller tar parti så kommer det bara bli ännu värre. Det här är ett bra exempel på att lära sig av sina tidigare misstag. Kvällen handlar om en resa.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är arg och besviken på en person som kan vara väldigt nonchalant. Hen sätter alltid sig själv i första rummet och idag märks hens egocentrisk beteende tydligare än vanligt. Det är dags att du tar ett snack med din vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska enformig och du tvingas ta itu med saker som du skjutit upp alldeles för länge. Du är en mästare på att sopa tråkiga uppgifter under mattan och hoppas på att de ska försvinna av sig själv. På kvällen hjälper du en vän med ett etiskt problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en riktig höjdardag och kväll. Du har olika alternativ att välja på den här dagen, det kan vara att umgås med en nära vän eller så blir du inbjuden till en större fest med möjlighet att lära känna många nya och trevliga människor. Oavsett hur du väljer så kommer det bli underbart.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar inte tag i det problem som din chef vill att du ska ordna utan du väljer en helt annan väg och det visar sig vara ett lyckat val. Hade du hållit dig till din chefs alternativ så skulle det kostat både mer pengar och tid. På kvällen vill du diskutera framtiden med familjen eller din vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är alldeles för blyg för att ta initiativet även om du gärna vill komma nära en viss person. Hen får dig alldeles knäsvag och du klarar inte av att hålla en lättsam konversation. Har du ett förhållande kan den här attraktionen skapa vissa problem.

Annons