Lördag 29/8

29 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du deltar i ett större evenemang idag och det blir lyckat även om det sker med flera säkerhetsarrangemang och förebyggande åtgärder. Du är duktig på att anpassa dig och du har accepterat att dina intressen måste utövas på ett nytt, lite mindre socialt sätt.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir både stressig och rolig på samma gång. Du har mycket som du ska hinna med och det gäller att hålla ett högt tempo genom hela dagen. På kvällen verkar du vara bortbjuden. Du blir ordentligt bortskämd och du njuter av god mat och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Här gäller det att inte tveka. Hela dagen handlar om att konfrontera de problem som dyker upp och att vara lite kaxig i dina antaganden och beräkningar. Genom att ha en hög tilltro till din egen förmåga kommer du inte bara överleva dagen, du kommer känna dig som en segrare.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska försiktig med nya sociala kontakter just nu. Det handlar inte så mycket om rädslan för att bli smittad som att du är rädd för att bli sårad. Du har gått igenom ganska mycket det senaste året och du vill inte återuppleva känslan av obesvarad kärlek igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en lång, produktiv och rolig lördag som väntar. Det bästa är om du är utvilad och redo för utmaningar men det finns en risk att du inte alls är så pigg som du kunde vara. Du slarvar en hel del med just sömnen. Under dagen får du möjligheten att briljera lite extra.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en trötthet och lite av en uppgivenhet i ditt tecken just nu. Alla förändringar börjar ta musten ur dig. Det händer så mycket både privat och på jobbet att du inte hinner smälta allt nytt i lugn och ro. Försök med avslappningsövningar så som yoga eller en lång naturpromenad.

Vågen 23/9-22/10

Du tar tag i ett problem som rör en envis släkting. Ni har i omgångar försökt att få den här personen att ta reson, men hen gör som hen alltid har gjort och det är att följa sitt eget huvud. Det här är en person som bara litar på sig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite för snabb idag och det gör att risken är stor att du missar en viktig detalj. Om du bara sänker tempot något så ökar sannolikheten att du upptäcker den här missen i tid och kan rätta till den innan det blir ett problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt mån om en vän som mår dåligt just nu. Utan att märka det har du börjat utveckla starkare känslor än bara vänskap för hen och det finns en risk att det kan komplicera till saker för dig. Försök att åtminstone vara ärlig mot dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar både om arbete och om nöjen. Det blir en bra och varierande dag där du känner dig nyttig. Under kvällen dyker det upp en unik möjlighet som du inte bör tacka nej till utan att tänka igenom dina alternativ ordentligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg och besviken på en vän för att hen inte lyssnar ordentligt på dig. När hen är uttråkad så tenderar hen att glida iväg i sina tankar trots att ni är mitt uppe i en diskussion. Det är just hens ointresserade blick och vaga svar som gör dig arg.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara målmedveten. Genom att behålla fokus så slipper du göra onödiga misstag. Det blir en bra och kreativ dag där du känner dig både skapande och produktiv på samma gång. Kvällen handlar om en relation och om er gemensamma framtid.

Annons