Söndag 30/8

30 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen bjuder på en härligt temperamentsfull konflikt mellan dig och en familjemedlem. Ni brukar kunna vara oense, men så här osams var det länge sedan ni var. Kvällen handlar om nya initiativ och viljan att stryka ett streck över det som varit.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen är du in i själen trött och du skulle behöva få vara ifred och göra ingenting. Tyvärr är det alldeles för många måsten den här dagen så det finns ingen möjlighet för dig att låsa in sig med godis och netflix.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir trevlig och ganska händelselös vilket passar dig utmärkt. Du orkar inte stressa den här dagen. Efter en period av höga krav både privat och på jobbet är det skönt att bara kunna ta det lugnt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande gott humör den här söndagen och du tillbringar den gärna med familjen. Det blir en dag som bjuder på hemmamys och massor av god mat. Under dagen så gör du ett viktigt val. Det här är inte något du kan ta tillbaka så var säker på att du väljer rätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen bjuder på en hel del utomhusaktiviteter. Som Lejon gillar du att hålla igång så det kan mycket väl röra sig om en fysisk hobby som en sport eller någon träningsform. Under eftermiddagen får du ett högst oväntat men välkommet samtal.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra men lite livlig söndag. Även om du skulle behöva ta det lugnt så finns det inte riktigt utrymme för att slappa den här dagen. En familjemedlem har gett dig någon form av ultimatum och nu kräver hen ett svar från dig.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en underlig och lite annorlunda söndag. Fokus ligger på framtiden och på möjligheten att förändra och förändras. Du måste börja ta tag i ditt liv och strukturera upp en framtidsplan. Det finns en vän som mer än gärna hjälper dig att ordna upp saker i ditt liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lugn och harmonisk. Om vädret samarbetar så är du gärna utomhus större delen av dagen. Du tycker det är kul att upptäcka nya miljöer oavsett om det är i naturen eller i staden. På kvällen väntar ett glädjande besked.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du låter dig inte tystas ned av en ilsken blick eller andra tydliga tecken. Du vill säga vad du har på hjärtat och du tänker inte sluta prata innan du hävt ur dig allt. Oavsett om det är rätt tidpunkt eller inte så måste du få lätta ditt samvete.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen stressar du från ett ställe till ett annat. Du har mycket som du vill hinna med och du har dåliga marginaler mellan varje aktivitet. Under kvällen tar du igen lite av det arbete som du inte hunnit med i veckan. Ett samtal från en vän väcker starka känslor hos dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är bredd att göra vad som helst för att hålla din dröm vid liv. Du börjar ana möjligheten att nå ditt mål, men då krävs det att hela familjen samarbetar. Under kvällen så har du möjlighet att be en släkting om ursäkt för att du varit dålig på att hålla kontakten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är envis och det lönar sig idag. Alla hårt slit som du lagt ned den senaste tiden börjar så smått betala tillbaka sig och du kan luta dig tillbaka och njuta av frukterna av ditt hårda arbete. Kvällen handlar om att bestämma sig.

 

Annons