Måndag 31/8

31 aug, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att upprätthålla din image. Det blir en dag då du visar dig tuff och driven i alla lägen även om du känner dig både trött och uppgiven mellan varven. Du vet hur viktigt det kan vara att markera ett revir, särskilt i de lite lätt kaotiska tider som är just nu.

Oxen 20/4-20/5

Du är in i själen trött på dina arbetsuppgifter och på vissa kollegor som ger ett sken av att jobba hårt men i verkligheten så gör de inte särskilt mycket nytta alls. Det är deras sätt att springa runt som ger det här intrycket. Idag blir återigen en krävande dag där du känner att du inte hinner med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan börjar lite långsamt och det är bra eftersom du också är långsam både i handling och i reaktion. Den här dagen får du höra lite oroande rykten om din arbetsplats. Hetsa inte upp dig innan du har hört alla fakta. Rykten har en tendens att vara överdrivna.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Idag funderar du på hur du ska kunna ta kontakt med en vän som nästan helt försvunnit ur ditt liv. Du vet att du har dig själv att skylla, men du saknar hen och vill göra något åt situationen. Det finns inget enkelt sätt och reda ut den här härvan.

Lejonet 23/7-22/8

Energin dippar den här måndagen och det är inte så bra eftersom det väntar en hel del utmaningar på jobbet. Du behöver kunna fokusera länge perioder i sträck men sömnbrist och en del privata problem gör att du har svårt med koncentrationen.

Jungfru 23/8-22/9

Du försöker att inte dra till dig uppmärksamhet men ibland kan det sticka ut mer att du försöker försvinna i bakgrunden än att du är ditt vanliga jag. Om du anstränger dig för mycket att inte märkas kommer det garanterat få motsatt effekt.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir lite seg, här gäller det bara att försök uthärda och inte fundera för mycket. Just nu går det slentrian både privat och i ditt arbete. Du känner att hösten är här och det fakta att vi går mot mörkare tider kan göra att ditt humör blir sämre.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du lever under press just nu, i alla fall när det gäller ekonomin. Oavsett om du inte har en stabil inkomst eller om du planerar en större utgift så känner du dig lite ängslig när det kommer till pengar. Det är bra att göra upp en genomtänkt ekonomisk plan inför hösten.

Skytten 22/11-21/12

Det blir jobbigt att diskutera med en kollega idag. Hen ska alltid ha rätt och du är inte på humör för att tjafsa så du viker hellre undan. En vän är bekymrad över något som rör kärleken och du försöker hitta tiden att lyssna och stötta din vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en tuff, rolig och utmanande start på veckan. Den här dagen får du positiva besked som rör dina privata ambitioner. Just nu går det mesta i ditt liv bra och du känner att du kommit ur den onda spiral som du hamnade i slutet på sommaren.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är svårt att säga nej till en vän som behöver dig samtidigt som du känner att du varken har viljan eller tiden att hjälpa den här personen. En gång i tiden var ni två nära men nu söker hen upp dig när hen behöver din hjälp.

Fiskarna 19/2-20/3

Du borde bli svartsjuk på din vän som umgås väldigt mycket med en annan person son hen påstår bara är någon som står nära. Till din förvåning är du inte irriterad, snarare tvärtom, du tycker det är skönt att din vän har annat för sig och det ger dig själv lite mer frihet att göra vad du vill.

Annons