Tisdag 1/9

01 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir lite förvirrande. Du förväntas hålla många bollar i luften samtidigt, men just nu har du lite problem med den typen av simultanförmåga. Du skulle behöva blir klar med en uppgift i taget innan du drar igång nästa projekt.

Oxen 20/4-20/5

Idag ägnar du dagen åt något som du tycker är jätte tråkigt men som måste göras. Till hjälp du en kollega som har en otrolig förmåga att peppa dig och få dig att bli positiv. Idag får du en hel del komplimanger över din arbetsinsats.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får positiva besked idag så ta dig tid att fira lite. Oavsett om du skämmer bort dig själv med att köpa något nytt, går ut med en vän eller unnar dig lite gott till kvällen så är den här händelsen värd att uppmärksammas.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns olika sätt att hantera en konflikt på och du har inte valt det smidigaste sättet att reda ut ett problem. Det handlar om att du på något sätt trodde att du kunde smita undan din del av bördan, men du upptäcker snabbt att så är inte fallet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen charmar du en chef och en kollega. Ditt avväpnande sätt, din humor och din intelligens är bra vapen att ta till när du vill imponera. Dagen handlar både om en fysisk utmaning och om en uppgift som sätter din förmåga att lösa problem på prov.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen försöker du då ett rakt svar från en chef. Hen slingrar sig väldigt mycket och vill inte ge dig det svar som du fiskar efter. Här gäller det att ha både tålamod och is i magen om du ska få fram det du vill ha reda på.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att organisera och det är inte alltid din bästa sida. Du är en person som gillar en viss ordning, men för mycket pedanteri stör dig. Kvällen bjuder på en mysig och familjär upplevelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar på dig en hel del uppdrag idag och innan arbetsdagen är slut ångrar du dig men då är det försent att säga nej. Du måste öva dig på att sätta gränser även om det gäller jobbet. Du värnar alldeles för mycket om din fritid för att jobba över hela tiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du trivs bra med livet just nu. Du har eliminerat all hot omkring dig och din vardag flyter på bra. Tänk på att om du använda dig av manipulation för att driva igenom din vilja så kan det ge bakslag. Kvällen blir social.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är en person med hög ambition och idag gäller det att fokusera på rätt saker. Det blir en rolig och social dag där du börja etablera nya kontakter. Du brukar inte ha lätt för att släppa in nya människor, men de här personerna charmar dig fullständigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är lite trögt på jobbet just nu och det gäller att du får igång arbetslusten med hjälp av roliga projekt och genom att förändra vissa sätt att arbeta. Under kvällen får du höra ett rykte som gör dig lite förvånad men samtidigt väldigt glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en uppgivenhet. Du orkar inte riktigt ta tag i alla problem som flockas omkring dig utan du försöker jobba på och ignorera det som är problematiskt. Det kommer gå att sopa dina bekymmer under mattan ett tag, men sedan kryper de fram igen.

Annons