Onsdag 2/9

02 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det kan uppstå problem när en vän presenterar två förslag rörande helgen och båda är lika bra. Här gäller det att fundera noga Vad det är du vill göra. Under kvällen så håller du på med ett intressant projekt.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen inled lite stressigt med sedan så lugnar det ned sig rejält. Idag får du möjligheten att umgås med en vän som du inte träffar så ofta och det blir ett kärt återseende. På kvällen skämmer du bort dig själv lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen f år du höra ett skvaller som verkar vara lite för bra för att vara sant. Du har het rätt, visst finns det korn av sanning i de här ryktena, men det mesta är rejält överdrivet. Kvällen bjuder på en fysisk utmaning.

Kräftan 21/6-22/7

Du är trött och omotiverad just nu men då gäller det att hitta ett sätt att peppa sig själv igen. Försök tänka positivt och fokusera på de saker som du tycker är kul att göra istället för att stirra dig blind på saker som du tycker är tråkiga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen har du möjligheten att byta uppgift eller grupp i ett projekt som har med arbetet att göra. Det här är ditt sätt att kunna påverka så ta till vara på den här möjligheten. Under eftermiddagen så får du en fin komplimang.

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen handlar om att tvinga sig själv att göra vissa saker som du tycker är tråkiga. Genom att inte sluta bara för att du inte tycker det är kul längre så övar du upp din självdisciplin. Ibland är det bättre att bara agera och att inte tänka så mycket på vad man vill och inte vill göra.

Vågen 23/9-22/10

Dagen för med sig både skvaller roliga överraskningar och en hel del tvära vändningar. Här gäller det att vara pigg om du ska hänga med i svängarna. Är du trött eller bara lite seg i hjärnan så kan det hända att du missar e massa roliga och annorlunda saker.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen försöker du resonera med en chef som kan vara väldigt envis. Du försöker visa på det ologiska i ett beslut som hen har fattat men hen vill inte lyssna varken på dig eller på de bevis som du lägger fram. Här måste du vara diplomatisk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du varken eller vill eller måste visa en bekant dina hemligheter som har med din framgång att göra. Du vet att den här personen är känd att ta åt sig äran för andra personers arbete och du vill inte att det ska hända dig.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen är du väldigt trött men du hittar ändå energin för jobbet men där tar det stopp. När du har gjort det du måste göra för dagen vill du bara hem och ta det lugnt. Alla sociala kontakter kan vänta till en dag då du är piggare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att komma igång den här onsdagen. Det blir en del mindre problem på jobbet som gör att farten sänks och det är svårt att hinna med allt som du planerat att göra. Räkna med att det finns en risk för övertid idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har haft en del privata problem på sista tiden, men idag hittar du en lösning på dina dilemman. Du inser att mycket handlar om att du gör det som förväntas av dig, inte det du själv vill göra. Ibland måste du vara egoistisk och utgå från dina egna behov.

Annons